Ideje za darila

Personalizirana poročna granola Fruštek

Personalizirana poročna Fruštek granola
Personalizirana poročna Fruštek granola

Poročni Fruštek? Zakaj pa ne!

Priznam, da sem se za ta korak odločala kar nekaj časa. Pravzaprav čisto predolgo. Potem sem se opogumila, poklicala mojo drago znanko in “so-stojničarko” Renato in v trenutku sva se strinjali, da idejo o poročnih granolah tudi izpeljeva. Renata je gospodična, no, po novem pravzaprav gospa, ki ustvarja krasen drobcen nakit iz polimerne mase pod imenom Brlogarka. Sodelovanje z njo in njenim možem je bilo skoraj na meji kičastega, saj smo se strinjali v vseh detajlih, poleg tega pa smo že na začetku vsi vedeli, da se bo izcimilo nekaj zares krasnega. In se tudi je!

Ko sva iskali najprimernejši okus, sva se soglasno odločili  za Fruštek granolo malina & chia – ne samo, da je izvrsten pomladno-poletni okus, tudi njena nežna barva se je lepo ujela s poročno embalažo, ki sem jo oblikovala posebej v ta namen. Kombinacija krem detajlov na beli osnovi je izpadla resnično elegantno! Pika na i je bila zlata sponka na vrhu škatlice, nenazadnje pa tudi rožnate liofilizirane maline, ki so se do potankosti ujele z vinom Rose, ki je dopolnjeval darilo za goste na poroki.

Rezultat?

Ženin in nevesta sta bila navdušena, prav tako pa tudi vsi svatje. Rekli so, da so bila personalizirana darilca Fruštek granole naravnost odlična, še posebej naslednje jutro za zajtrk oziroma “zdrav afterparty”, kot je pisalo na škatlici.

 

KAKO PA SE ZDIJO VAM?

Če so vam naša personalizirana poročna darila všeč in bi jih priporočili še komu, bomo zares veseli, če delite pripevek med druge aktualne neveste in ženine. Morda pa se odločijo, da bo poročno darilo za njihove svate naša domača granola Fruštek. Skupaj bomo oblikovali izvirno personalizirano darilce po vaših željah. Več o naših predlogih o poročni granoli si preberite tukaj.

Veseli bomo vseh sporočil na info@frustek.si in lahko vam obljubimo, da se bomo maksimalno potrudili in naredili že tako poseben dan zares pravljičen! 💟💟💟

Poročna Fruštek granola
Poročna Fruštek granola
Embalažo granole personaliziramo po vaših željah
Embalažo granole personaliziramo po vaših željah

Če ne veste, katero granolo bi izbrali, je tukaj Fruštek!

Fruštek domača granola je prva slovenska znamka hrustljavih kosmičev oziroma granole brez dodanih sladkorjev. Osnovna sestavina Fruštek granole so kosmiči, zraven pa so dodani oreščki, suho sadje in dišeče začimbe. Granola je sladkana samo z medom ali agavinim sirupom. S širokim naborom izdelkov zadovoljimo še tako izbirčne jedce, v našo spletno trgovino pa vedno dodajamo tudi nove okuse in darilni program.

Fruštek ostaja znamka, ki riše nasmehe na zaspane obraze!

 

V košarici ni ničesar.