Ste vedeli?

Fruštek pomaga gasilcem z donacijo

Gasilci so med prvimi, ki nam pomagajo ob naravnih in prometnih nesrečah. Šele ko jih potrebujemo, se zavemo, kako pomembna je njihova pomoč in solidarnost. Na Fruštku smo jim donirali paket granole, da se bodo siti lažje soočali z vsemi izzivi, ki jih prinese dan. 

Hvala vsem gasilcem, ker nam nesebično pomagate, ko vas potrebujemo!

Spodaj sledi zapis, ki so ga gasilci iz PGD Radvanje objavili na svoji strani po donaciji Fruštka:

Zajtrk je najpomembnejši del dneva. Saj veste, kako pravijo? “Zajtrkuj kot kralj”. Uravnotežen in zdrav zajtrk sta pogoj za naše delovanje skozi dan 💪. Ne samo naši najmlajši gasilci, tudi starejši zelo radi posežemo po okusni in polnovredni granoli podjetja Fruštek, ki nam velikokrat z donacijo nesebično priskoči na pomoč. Skrbijo, da so trebuščki najmlajših polni, operativci 👨‍🚒 pa preskrbljeni z energijo, ki jo potrebujemo ob posredovanju na intervencijah 🚒. Fruštek hvala, da ste z nami, ko vas potrebujemo 😊.

Fruštek z donacijo pomaga gasilcem
Fruštek z donacijo pomaga gasilcem
Fruštek z donacijo pomaga gasilcem
Fruštek z donacijo pomaga gasilcem

Fruštek je prva slovenska znamka hrustljave domače granole brez dodanega sladkorja. Z ljubeznijo jo pečemo že od leta 2014. Naše granole so hrustljavo zapečene mešanice kosmičev, oreščkov in suhega sadja iz najboljših sestavin. Sladkane so samo z medom, agavinim sirupom ali sadnim sokom, zato ne vsebujejo nobenih dodanih sladkorjev.

Fruštek ostaja znamka, ki riše nasmehe na zaspane obraze!

V košarici ni ničesar.