Ker vemo, da želite svojim hotelskim gostom ponuditi le najboljše, vam predstavljamo Fruštek. Dopolnite svojo ponudbo lokalnih dobrot za zajtrk in ponudite svojim gostom domače in zdrave hrustljave kosmiče Fruštek. Predstavite turistom Slovenijo kot izjemno kulinarično destinacijo s tem, da jim že za zajtrk postrežete odlične lokalne dobrote slovenskih pridelovalcev.

Fruštek je prva slovenska znamka granole oziroma hrustljavih müslijev. Naše granole ne vsebujejo dodanega sladkorja, saj so sladkane samo z medom, agavinim sirupom ali jabolčnim sokom.

Serviranje: Granolo samo prelijete z mlekom ali jogurtom in okusen obrok je pripravljen. 

Sodelujemo že z mnogimi hoteli in drugimi nastanitvami, kjer so gostje z navdušenjem sprejeli naše granole. Po naših izkušnjah imajo gosti za zajtrk najrajši naslednje okuse: Mandlji & kakav, Maline & chia, Jagode & bela čokolada, Kokos & temna čokolada. Iz slovenskih tradicionalnih sladic smo izpeljali posebno linijo granol – potico, gibanico in štrudl, ki tudi kulinarično prestavljajo Slovenijo.

Pakiranja so lahko 60g (porcijska), 350 g, 1 kg, rinfuza 5 kg ali 10 kg oziroma po dogovoru.

Če bi radi vključili Fruštek granole v ponudbo svojih zajtrkov, izpolnite spodnji obrazec ali nam pošljite povpraševanje na mail info@frustek.si. Po želji vam lahko pošljemo tudi vzročke granole.

frustek_foto-1_nastanitve

ŽELIM INDIVIDUALNO PONUDBO ZA PODJETJA

ZAUPAJO NAM

SAVA hotels & resorts
AUSTRIA TREND hotel Ljubljana
Chocolate village
Pri Kovačniku
Hostel Čopova
Hiša Neža
NestCampers
Flegis
Mikro+Polo
Grawe
Perger 1757
S&T Slovenija
Soča oprema
Bureau Veritas
Avtera d.o.o.

V košarici ni ničesar.