Vedno več bodočih mladoporočencev si želi posebna darilca za svoje svate, s katerimi bi se svojim gostom zahvalili, da so del njihovega najpomembnejšega dne. Če hočete, da bodo vaša darila unikatna, slovenska in izvirna, jim podarite domačo granolo Fruštek. Najboljša so namreč tista darila, ob katerih uživamo! Izbirate lahko med sadnimi in čokoladnimi granolami, s katerimi se bodo svati posladkali takoj zjutraj po naporni noči. Embalažo granole lahko personaliziramo po vaših željah in jih oblikujemo v stilu vaše poroke. Skladno z zamislimi o vašem sanjskem dnevu lahko izbirate med minimalističnim, boemskim, vintage ali razkošnim stilom. Skupaj bomo naredili vaš že tako poseben dan še bolj pravljičen!

Če si tudi ti želiš svojo unikatno poročno granolo, nam kar pogumno piši. Prilagodili se bomo vašim željam in skupaj ustvarili darilca, ki jih bodo veseli vsi – ženin in nevesta ter svati. Več o poročni Fruštek granoli si preberi tukaj. Predloge za personalizirana poročna darila si oglej na www.lahkojelepo.si oziroma nam pošlji povpraševanje na info@frustek.si.

Personalizirana poročna darila

Primer poročne Fruštek granole si poglejte tukaj. Za personalizirana poročna darila nas obiščite na www.lahkojelepo.si oziroma nam pošljite povpraševanje na info@frustek.si.

    V košarici ni ničesar.