Varstvo podatkov

Lastnik spletnega mesta Anja Logar s.p. zagotavlja varovanje osebnih podatkov skladno z veljavno evropsko zakonodajo (Splošno uredbo o varstvu podatkov; v nadaljevanju: GDPR) in skladno z nacionalno zakonodajo Republike Slovenije (vsakokrat veljavni Zakon o varstvu osebnih podatkov, Zakon o elektronskih komunikacijah in Zakon o elektronskem poslovanju na trgu). Osebne podatke uporabljamo izključno v namene obveščanja o poteku naročila (če stranka opravi naročilo prek spleta) ter na željo kupca za obveščanje o novih izdelkih in akcijah. Lastnik jamči, da bodo podatki obiskovalcev in registriranih uporabnikov uporabljeni le v namen nemotenega poteka naročil in ne bodo predani tretji osebi.

Vaše osebne podatke obdelujemo v primeru, če kot registriran ali neregistriran uporabnik naše spletne trgovine www.frustek.si kupite določene izdelke. Te podatke obdelujemo izključno za namene izpolnjevanja naših pogodbenih obveznosti ter uveljavljanja pravic iz pogodbenega razmerja, vključno z reševanjem reklamacijskih izdelkov. Osebne podatke, ki nam jih posredujete za namen dostave izdelkov, obdelujemo izključno za namene dostave izdelkov na vaš naslov. Ti vaši osebnih podatki (npr. ime in priimek, naslov dostave, telefonska številka) se lahko posredujejo ponudnikom prevoza blaga. Kupce lahko na podlagi Zakona o elektronskih komunikacijah na njihove elektronske naslove obveščamo o naših izdelkih in vsebinah.

Če ste privolili v obdelavo vaših osebnih podatkov (v enega ali več določenih namenov), imate pravico do preklica privolitve. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov, ki se je izvajala do njenega preklica. Vašo privolitev lahko kadarkoli brezplačno prekličete s pisno izjavo, ki jo pošljete na elektronski naslov: info@frustek.si. 

V primeru težav oz. nejasnosti pri uporabi spletnega mesta si lastnik spletnega mesta pridržuje pravico do stika s potrošnikom preko telefona ali elektronske pošte.

Če se odločite, da nam določenih podatkov ne boste posredovali, potem do nekaterih mest oziroma funkcij na naši spletni strani ne boste mogli dostopati, prav tako vam v takih primerih ne bomo mogli odgovoriti na vaše povpraševanje ali z vami skleniti pogodbenega razmerja ter vam posledično prodati in dostaviti želenih izdelkov. Če obvestil o novicah po elektronski pošti ne želite več prejemati, se lahko brezplačno odjavite, tako da nam pošljete elektronsko sporočilo z vsebino “Odjava od elektronskih novic” ali drugo podobno vsebino na elektronski naslov: info@frustek.si. V primeru spremembe vaših osebnih podatkov (priimek, poštna številka, elektronski naslov, naslov, telefonska številka idr.), vas prosimo, da nas o spremembah obvestite na elektronski naslov: info@frustek.si.

 

E-NOVICE

Na naši spletni strani se lahko naročite tudi na prejemanje aktualnih obvestil in informacij o naših akcijah in novostih. Za tako določen namen neposrednega trženja vas lahko preko elektronske pošte obveščamo o novostih iz naše ponudbe izdelkov. O novostih vas bomo obveščali občasno in po potrebi. Ti podatki se obdelujejo na podlagi vaše izrecne privolitve, pri čemer lahko privolitev za prejemanje oglasnih sporočil kadarkoli brezplačno prekličete, tako da nam pošljete elektronsko sporočilo na elektronski naslov: info@frustek.si.

PIŠKOTKI

Piškotek je kratko besedilo, ki ga spletna stran, ki jo obiščete, pošlje brskalniku. Tako je lahko vaš naslednji obisk iste spletne strani bolj uporaben in lažji, tudi hitrejši.

Piškotki imajo pomembno vlogo. Uporaba spleta bi bila brez njih znatno manj prijetna. Piškotki omogočajo spletnim aplikacijam, da obiskovalcu spletne strani omogočijo boljšo uporabniško izkušnjo.

Piškotke uporabljamo za zbiranje informacij in identifikacijo uporabnikov spletne strani. To nam pomaga analizirati podatke o dogajanju na spletni strani. S tem lahko izboljšamo naše spletne strani in jih prikrojimo za posamezne potrebe strank. Podatke uporabljamo izključno za namene statistične analize in jih ne delimo s tretjimi osebami.

Piškotek nam nikakor ne daje dostopa do vašega računalnika ali kakršne koli informacije o vas, razen podatkov, ki ste jih izbrali, da delite z nami. Uporabo piškotkov lahko sprejmete ali zavrnete. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, vendar lahko kadarkoli spremenite nastavitve svojega brskalnika, da bo zavrnil piškotke, če to želite. To pa lahko prepreči, da bi v celoti izkoristiti vse ponujene možnosti uporabe spletne strani.

Z uporabo naših storitev (nakupa v spletni trgovini) se strinjate z uporabo piškotkov.

V košarici ni ničesar.