Ste vedeli?

Adijo 2023, dobrodošlo 2024!

Bilo je pestro in neverjetno dinamično leto, v katerem smo ustvarili dva nova okusa in tri nove škatlice – hiške, sklenili nekaj novih partnerstev, med katerimi sem najbolj ponosna na Spar Slovenija in širitev prodajne mreže Mladinske knjige.

Preden se polna energije zaženem v nove projekte, ki jih je vsako leto več, naj se še zahvalim:

💟 vsem zlatim strankam, ki rade zdravo in dobro jeste. Fruštka brez vas ne bi bilo! Upamo, da boste lačni še naprej 😀

💟 našim poslovnim partnerjem, ki s srcem prodajate Fruštek v svojih trgovinicah in to tako dobro, da velikokrat niti sami ne dohajamo povpraševanj. Klobuk dol, super ste!

💟 vsem podjetjem, ki ste izbrala našo granolo za poslovna darila ali za nagrade zaposlenim. Veseli me, da se vedno bolj cenijo slovenski izdelki in najdejo pot do novih strank ❤️

💟 mojim zlatim Fruštek puncam, ki pridno pečejo, pakirajo in pošiljajo granolo po Sloveniji in so nasploh potrpežljive, ko se tedenski urnik tisočkrat podre in sestavi na novo. Ne gre vedno vse po planu, ampak v slogi je moč in skupaj lahko premikamo gore!

💟 vsem svojim domačim, ki razumejo, da se vodenje družinskega podjetja ne konča ob 16h, ampak delovnik traja 24/7/365. Letos celo 366 dni, ker je prestopno leto 😄

Letos bo Fruštek praznoval okroglo 10. obletnico obstoja. Potrudili se bomo, da bo to leto nepozabno za vse – kreativno, srčno, veselo in z nešteto dobrimi zajtrki. Komaj čakam, da ga spišemo skupaj!

Pogumno v leto 2024!
Pogumno v leto 2024!
 • Komplet granole – preprosti dvojček

  11,96 

  Komplet dveh preprostih okusov, ki sta sladkana z jabolčnim sokom.

  Vsebuje po en paket domače granole ‘Preprosto ovsena’ in ‘Preprosto čokoladna’.

 • Trojček potica, gibanica, štrudl (“hiške”)

  10,95 

  Tradicionalni slovenski okusi malo drugače – hrustljava granola, ki se kar topi v ustih! Trojček mini granol z okusi štrudla, potice in gibanice v ličnih škatlicah je idealen za majhno darilo. *Izdelek ne vsebuje dodatne darilne embalaže!

  POTICO NA ŽLICO!

  GIBANICO NA ŽLICO!

  ŠTRUDL NA ŽLICO!

V košarici ni ničesar.