Ste vedeli?

Maksi akcija

Spet je tukaj vaša najljubša akcija – MAKSI AKCIJA!

Velikonočni teden je končno za nami. Vedno se veselim vseh velikonočnih dobrot, ampak po dveh dneh jih imam že vrh glave. Šunka? Ne, hvala. In ne samo jaz, tudi otroci in mož so prav hvaležni, da je po prenajedanju spet na mizi bolj lahek zajtrk. Tak zdravpoln vlaknin, a vseeno preprost in zelo okusen. Pravi Fruštek.

Sveže sadje, kokosov jogurt, malo granole, žlička marmelade za otroke, za naju z možem pa žlička chia semen, ker je treba spodbuditi prebavo. Okusno in preprosto 🙂

Da bo tudi vaša prebava tako srečna kot naša, smo spet pripravili maksi akcijo 🥳 Vsa kilogramska pakiranja granol smo znižali za kar 15%! Akcija velja do konca vikenda. Uporabi kodo in naroči svoj Fruštek še danes!

Maksi akcija
Maksi akcija

Maksi pakiranja najdeš v nekaterih izbranih trgovinah po Sloveniji in seveda tudi na naših spletnih poličkah!

 • ‘Preprosto ovsena’ (maksi)

  16,60 

  Granola ima morda res preproste sestavine, vendar je okus bogat. Sladkana je namreč z jabolčnim koncentratom, ki doda granoli poseben svež in harmoničen okus. Granolo ‘Preprosto ovsena’ priporočamo vsem veganom in ljubiteljem granole.

   

 • Hrustljava granola “potica” (maksi)

  15,70 

  POTICO NA ŽLICO! Tradicionalni slovenski okusi malo drugače – hrustljava granola, ki se kar topi v ustih!

  Granola “potica” je odlična izbira za vse, ki obožujete tradicionalno slovensko potico z dobro mero orehov in s sladkimi rozinami. Okus, ki bo razvajal vaše brbončice v dolgih in mrzlih zimskih dnevih, prelit z vročim mlekom ali samostojno kot piškotast hrustljav prigrizek.

 • Maline in chia (maksi)

  16,90 

  Ni boljše kombinacije kot so osvežilne maline, indijski oreščki in chia semena, ki vam polepša še tako turobno jutro. Fruštek maline in chia priporočamo ljubiteljem granole s sadjem in oreščki ter vsem veganom.

 • Mandlji in kakav (maksi)

  15,80 

  Izbrana mešanica hrustljavih mandljev, toplega kokosa, dišečega kakava in sladkih datljev bo vsako naredila čarobno, vonj cimeta pa bo vaše telo napolnil z energijo za nov dan. Privoščite si sladico že za zajtrk! Fruštek mandlji in kakav priporočamo vsem sladkosnedom in čokoholikom, ki prisegajo na granolo s čokolado in cimetom.

  Na voljo tudi

V košarici ni ničesar.