Ste vedeli?

Kje kupiti Fruštek?

Kje lahko kupim Fruštek?

To je najbolj pogosto vprašanje, ki ga dobimo 🙂

Prodajnih mest je zares veliko, saj se je Fruštek že krepko razširil po Sloveniji. Zato smo vam pripravili zemljevid, v katerih fizičnih prodajalnah lahko najdete Fruštek, če vas spletno nakupovanje ne mika najbolj. Klik na zemljevid vas preusmeri na spletno stran, kjer si lahko prodajna mesta natančneje ogledate, prikažejo pa se vam tudi imena posameznih trgovin in njihovi naslovi. Vedno pa potekajo tudi dogovori z novimi trgovinami in seznam prodajnih mest sproti dopolnjujemo!

Za vse, ki pa raje nakupujete iz udobja lastnega doma – naša spletna trgovina je odprta 24 ur na dan in vse dni v tednu 🙂

Zemljevid prodajnih mest Fruštek granole
Zemljevid prodajnih mest Fruštek granole

Fruštek je prva slovenska znamka hrustljave domače granole brez dodanega sladkorja, ki jo pečemo že od leta 2014. Naše granole so hrustljavo zapečene mešanice kosmičev, oreščkov in suhega sadja iz najboljših sestavin. Sladkani so samo s slovenskim medom, poskrbeli pa smo tudi za vegane, saj so nekateri okusi sladkani z agavinim sirupom. Z visoko vsebnostjo vlaknin bo Fruštek poskrbel tudi za vašo prebavo. Fruštek je brez umetnih arom in sladil, točno takšen, kot bi si ga sami spekli doma. 

Fruštek ostaja znamka, ki riše nasmehe na zaspane obraze!

 • Klasik trojček – potica, gibanica, štrudl

  18,90 

  Tradicionalni slovenski okusi malo drugače – hrustljava granola, ki se kar topi v ustih! Trojček granol z novimi okusi: štrudl, potica in gibanica. 

  POTICO NA ŽLICO!

  GIBANICO NA ŽLICO!

  ŠTRUDL NA ŽLICO!

 • Komplet granole – mandlji & kakav in maline & chia

  11,98 

  Komplet dveh najbolj priljubljenih klasičnih okusov s sadjem in kakavom.

  Vsebuje 2 paketa granole: granolo z mandlji in kakavom ter granolo z malinami

 • Komplet granole – veganski dvojček

  11,90 

  Komplet dveh najbolj priljubljenih veganskih okusov – sadni z malinami in čokoladni s kokosom. Granole so sladkane z agavinim sirupom.

  Dvojček vsebuje 2 paketa granole: granolo s kokosom & temno čokolado ter granolo z malinami.

V košarici ni ničesar.