Ideje za darila

Nov darilni paket Dobrote iz babičine skrinje

Z rokami narejeno, s ♥️ podarjeno!

Ko je naša babi pekla potico, gibanico ali štrudl, smo se vnuki prerivali pred pečico in nestrpno čakali, da bomo končno prišli na vrsto za en kos. Med prazniki je dišala cela hiša, babica pa nas je dobrovoljno podila iz kuhinje, kjer smo vedno delali gnečo. To pričakovanje, veselje in omamni vonj v zraku je nekaj, česar se vedno spominjam z nostalgijo. In ker tega ne želim pozabiti, sem to hotela ujeti v našem novem izdelku. Spomin na babi in njene dobrote! ♥️👵

S ponosom vam predstavljam še zadnjo novost letošnjega leta, darilni paket Dobrote iz babičine skrinje. V njej se skrivajo tri mini hrustljave granole: potica, gibanica in štrudl, ki so vse narejene ročno in z veliko mero ljubezni. Zapakirane so v lično temno modro škatlico, za inspiracijo pa so nam bile stare skrinje s krasilnimi ornamenti, ki so nekoč bile del vsakega slovenskega doma. Slastna vsebina in krasno darilo! 🎁

Dobrote iz babičine skrinje
Dobrote iz babičine skrinje

Tradicionalni slovenski okusi v novi preobleki vam bodo pričarali spomine na dobrote iz babičine kuhinje, ob hrustanju naših granol, ki se kar topijo v ustih, pa se boste za trenutek vrnili v čas brezskrbnega otroštva. Uživajte v njem!

🔷 Granola “potica” je odlična izbira za vse, ki obožujete tradicionalno slovensko potico z dobro mero orehov in s sladkimi rozinami. 

🔷 Granola “gibanica” je klasična kombinacija orehov, maka in jabolk, tako kot pri pravi prekmurski gibanici. 

🔷 Granola “štrudl” je toplo dišeča mešanica jabolk, mandljev in cimeta, namenjena vsem ljubiteljem jabolčnega zavitka.

Fruštek je prva slovenska znamka hrustljave domače granole brez dodanega sladkorja, ki jo pečemo že od leta 2014. Naše granole so hrustljavo zapečene mešanice kosmičev, oreščkov in suhega sadja iz najboljših sestavin. Sladkane so samo s slovenskim medom, poskrbeli pa smo tudi za vegane, saj so nekateri okusi sladkani z agavinim sirupom.

Fruštek ostaja znamka, ki riše nasmehe na zaspane obraze!

 • Darilni paket Dobrote iz babičine skrinje

  7,90 

  Darilni paket Dobrote iz babičine skrinje vsebuje tri mini pakiranja granole: potico, gibanico in štrudl, ki so vse narejene ročno in z veliko mero ljubezni. Zapakirane so v lično temno modro škatlico, za inspiracijo pa so nam bile stare skrinje s krasilnimi ornamenti, ki so nekoč bile del vsakega slovenskega doma.

  Tradicionalni slovenski okusi v novi preobleki vam bodo pričarali spomine na dobrote iz babičine kuhinje. S tremi novimi okusi granole, ki se kar topijo v ustih, pa se boste za trenutek vrnili v čas brezskrbnega otroštva. Z rokami narejeno, s srcem podarjeno ♥️🎁

 • Klasik trojček – potica, gibanica, štrudl

  18,90 

  Tradicionalni slovenski okusi malo drugače – hrustljava granola, ki se kar topi v ustih! Trojček granol z novimi okusi: štrudl, potica in gibanica. 

  POTICO NA ŽLICO!

  GIBANICO NA ŽLICO!

  ŠTRUDL NA ŽLICO!

V košarici ni ničesar.