Ideje za darila

Novo pakiranje potice, gibanice in štrudla – hiške

To ni božična vasica od našega najboljšega soseda. Pravzaprav to sploh niso hiške, ampak majhne sladke praznične novosti izpod Fruštkovih rok. Slasten zajtrk in krasno darilo za Miklavža! 

Nova embalaža hrustljavih granol potice, gibanice in štrudla
Nova embalaža hrustljavih granol potice, gibanice in štrudla

Končno smo dočakali novo podobo malih pakiranj potice, štrudla in gibanice! Vsebina ostaja ostaja nespremenjena – hrustljava in taka, ki se stopi v ustih. Odlična za zajtrk ali hrustljavo malico. Naš moto je: štrudl, gibanico in potico na žlico! 

Ker jih mnogi nosite v tujino za darilca, da smo se odločili za kompaktnejšo embalažo z dvojezičnim napisom. Zdi se nam, da so šele v tej podobi zares zasijali. Idealna majhna pozornost pred prihajajočimi prazniki, kajne? Najdete jih v naši spletni trgovini in izbranih trgovinicah po Sloveniji, kmalu pa vam jih predstavimo tudi decembrskih sejmih.

🔷 Granola “potica” je odlična izbira za vse, ki obožujete tradicionalno slovensko potico z dobro mero orehov in s sladkimi rozinami. 

🔷 Granola “gibanica” je klasična kombinacija orehov, maka in jabolk, tako kot pri pravi prekmurski gibanici. 

🔷 Granola “štrudl” je toplo dišeča mešanica jabolk, mandljev in cimeta, namenjena vsem ljubiteljem jabolčnega zavitka.

Darilno pakiranje granole - hiške
Darilno pakiranje granole - hiške
Fruštek darilno pakiranje potice, gibanice in štrudla - hiške
Fruštek darilno pakiranje potice, gibanice in štrudla - hiške

Fruštek je prva slovenska znamka hrustljave domače granole brez dodanega sladkorja, ki jo pečemo že od leta 2014. Naše granole so hrustljavo zapečene mešanice kosmičev, oreščkov in suhega sadja iz najboljših sestavin. Sladkane so samo s slovenskim medom, poskrbeli pa smo tudi za vegane, saj so nekateri okusi sladkani z agavinim sirupom.

Fruštek ostaja znamka, ki riše nasmehe na zaspane obraze!

 • Hrustljava granola gibanica (“hiška”)

  3,80 

  GIBANICO NA ŽLICO! Tradicionalni slovenski okusi malo drugače – hrustljava granola, ki se kar topi v ustih!

  Granola “gibanica” je klasična kombinacija orehov, maka in jabolk, tako kot pri pravi prekmurski gibanici. Okus, ki bo razvajal vaše brbončice v dolgih in mrzlih zimskih dnevih, prelit z vročim mlekom ali samostojno kot piškotast hrustljav prigrizek. V lični škatlici je kot nalašč za majhno pozornost ali darilce.

 • Hrustljava granola potica (“hiška”)

  3,80 

  POTICO NA ŽLICO! Tradicionalni slovenski okusi malo drugače – hrustljava granola, ki se kar topi v ustih!

  Granola “potica” je odlična izbira za vse, ki obožujete tradicionalno slovensko potico z dobro mero orehov in s sladkimi rozinami. Okus, ki bo razvajal vaše brbončice v dolgih in mrzlih zimskih dnevih, prelit z vročim mlekom ali samostojno kot piškotast hrustljav prigrizek. V lični škatlici je kot nalašč za majhno pozornost ali darilce.

 • Hrustljava granola štrudl (“hiška”)

  3,95 

  ŠTRUDL NA ŽLICO! Tradicionalni slovenski okusi malo drugače – hrustljava granola, ki se kar topi v ustih!

  Granola “štrudl” je toplo dišeča mešanica jabolk, mandljev in cimeta, namenjena vsem ljubiteljem jabolčnega zavitka. Okus, ki bo razvajal vaše brbončice v dolgih in mrzlih zimskih dnevih, prelit z vročim mlekom ali samostojno kot piškotast hrustljav prigrizek. V lični škatlici je kot nalašč za majhno pozornost ali darilce.

 • Trojček potica, gibanica, štrudl (“hiške”)

  10,95 

  Tradicionalni slovenski okusi malo drugače – hrustljava granola, ki se kar topi v ustih! Trojček mini granol z okusi štrudla, potice in gibanice v ličnih škatlicah je idealen za majhno darilo. *Izdelek ne vsebuje dodatne darilne embalaže!

  POTICO NA ŽLICO!

  GIBANICO NA ŽLICO!

  ŠTRUDL NA ŽLICO!

V košarici ni ničesar.