Ste vedeli?

Fruštek v medijih

Še vedno smo pod vtisom prekrasnega velikonočnega sejma v avstrijskem Retzhofu. V čudovitem ambientu, pred mogočnim dvorcem obdanim s parkom in med odličnimi razstavljalci, smo se počutili kot v pravljici. Še posebej, ko nas je prišla posnet avstrijska televizija ORF za oddajo Dober dan Štajerska – naša Anja je predstavila Fruštek, ročno narejene slovenske hrustljave kosmiče. Na sejmu je Fruštek mogoče kupiti in tudi poskusiti.
Povezavo do prispevka najdete tukaj.

ORF
Anja je predstavila Fruštek na avstrijski televiziji ORF
ORF
Fruštek na avstrijskem sejmu v Retzhofu
 • Darilni paket 5 popolnih juter

  10,70 

  Nova, sveža, simpatična in barvita škatlica, ki vam bo še bolj polepšala 5 dni v tednu! V lično izdelanem darilnem paketu se skriva 5 različnih okusov za 5 različnih zajtrkov. Le kdo se ne bi razveselil tako izvirnega in slastnega darila?

 • Darilni paket Dobrote iz babičine skrinje

  7,90 

  Darilni paket Dobrote iz babičine skrinje vsebuje tri mini pakiranja granole: potico, gibanico in štrudl, ki so vse narejene ročno in z veliko mero ljubezni. Zapakirane so v lično temno modro škatlico, za inspiracijo pa so nam bile stare skrinje s krasilnimi ornamenti, ki so nekoč bile del vsakega slovenskega doma.

  Tradicionalni slovenski okusi v novi preobleki vam bodo pričarali spomine na dobrote iz babičine kuhinje. S tremi novimi okusi granole, ki se kar topijo v ustih, pa se boste za trenutek vrnili v čas brezskrbnega otroštva. Z rokami narejeno, s srcem podarjeno ♥️🎁

 • Klasik trojček – potica, gibanica, štrudl

  18,90 

  Tradicionalni slovenski okusi malo drugače – hrustljava granola, ki se kar topi v ustih! Trojček granol z novimi okusi: štrudl, potica in gibanica. 

  POTICO NA ŽLICO!

  GIBANICO NA ŽLICO!

  ŠTRUDL NA ŽLICO!

 • Maline in chia (maksi)

  16,90 

  Ni boljše kombinacije kot so osvežilne maline, indijski oreščki in chia semena, ki vam polepša še tako turobno jutro. Fruštek maline in chia priporočamo ljubiteljem granole s sadjem in oreščki ter vsem veganom.

V košarici ni ničesar.