Ideje za darila

Nove Fruštek skodelice

Novo šolsko leto prinaša en kup novosti, te krasne skodelice pa so prva izmed njih!

Fruštek skodelice za granolo
Fruštek skodelice za granolo

Posebej za Fruštek jih je izdelala simpatična Daša Kogoj, ki ustvarja pod imenom Daša’s pottery in verjetno vas ni malo, ki imate doma najmanj eno njeno skodelico. No, sedaj boste imeli razlog za še kakšno ❤️

Skodelice so na voljo v beli, roza in turkizni barvi. Premer je cca. 14 cm, višina 5,5 cm. Ker so ročno delo, so možna rahla odstopanja v velikosti in nanosu glazure. Lahko se: 

⭐ perejo v pomivalnem stroju

⭐ uporabljajo za peko v pečici

⭐ uporabljajo v mikrovalovni pečici

Fruštek je prva slovenska znamka pečenih ovsenih kosmičev oziroma granole brez dodanega sladkorja, ki jo pečemo že od leta 2014. Naše granole so hrustljavo zapečene mešanice kosmičev, oreščkov in suhega sadja iz najboljših sestavin. Sladkani so samo s slovenskim medom, poskrbeli pa smo tudi za vegane, saj so nekateri okusi sladkani z agavinim sirupom. Fruštek je brez umetnih arom in sladil, točno takšen, kot bi si ga sami spekli doma. V naši ponudbi najdete domačo granolo s čokolado, domačo granolo s suhim sadjem, domačo granolo z jagodami, domačo granolo z belo čokolado, domačo granolo s kakavom, domačo granolo s kokosom… S širokim naborom izdelkov se trudimo zadovoljiti še tako izbirčne jedce, v našo spletno trgovino pa vedno dodajamo tudi nove okuse in darilni program. Fruštek ostaja znamka, ki riše nasmehe na zaspane obraze!

Fruštek ostaja znamka, ki riše nasmehe na zaspane obraze!

 • Darilni paket + skodelica + žlička

  36,70 

  V ličnem darilnem paketku se skriva 5 mini Fruštkov. 5 različnih okusov za 5 različnih zajtrkov. Da bodo jutra še nasmejana, bo poskrbela lesena žlička iz češnjevega lesa slovenske izdelave z zabavnim napisom. Pojej izgovore za Fruštek in se podaj v nov dan! Unikatna skodelica Daša`s pottery bo zaokrožila popolni zajtrk. Komplet je primeren tudi za obdarovanje vaših najdražjih – le kdo se ne bi razveselil tako izvirnega in slastnega darila?

   

 • Unikatna Fruštek skodelica “bela”

  26,00 

  Unikatna ročno izdelana keramična skodelica iz simpatične pikaste gline, belo glazirana in s prepoznavnim Fruštek potiskom. Obvezna oprema za zajtrk – vsako jutro znova in znova!

 • Unikatna Fruštek skodelica “modra”

  26,00 

  Unikatna ročno izdelana keramična skodelica iz simpatične pikaste gline, modro glazirana in s prepoznavnim Fruštek potiskom. Obvezna oprema za zajtrk – vsako jutro znova in znova!

V košarici ni ničesar.