Ideje za darila

Nova barva Fruštek skodelice

Navdušeni smo nad novo barvo keramičnih skodelic, ki smo jo poimenovali puder roza. So všeč tudi vam?

puder roza skodelica
Puder roza skodelica
puder roza skodelica
Puder roza skodelica

Fruštek skodelice za nas izdeluje Daša Kogoj, ki ustvarja pod imenom Daša’s pottery. Da bi malo osvežili ponudbo, je predlagala novo barvo glazure, ki nam je bila takoj zelo všeč. Simpatično naključje je pa še to, da noro lepo pašejo k našemu darilnemu paketku “za 5 popolnih juter”. Sedaj so zaloge dopolnjene in spletne poličke so spet polne 😊🥣

Skodelice so na voljo v beli, puder roza in modri barvi. Premer je približno 14 cm, višina 5,5 cm. Ker so vse skodelice ročno izdelane, so možna rahla odstopanja v velikosti in nanosu glazure. Lahko se: 

🔹 perejo v pomivalnem stroju

🔹 uporabljajo za peko v pečici

🔹 uporabljajo v mikrovalovni pečici

puder roza skledica in darilni paket 5 popolnih juter
Puder roza skledica in darilni paket 5 popolnih juter
skledice bele - roza -modre
Skledice bele, puder roza in modre

Fruštek je prva slovenska znamka pečenih ovsenih kosmičev oziroma granole brez dodanega sladkorja, ki jo pečemo že od leta 2014. Naše granole so hrustljavo zapečene mešanice kosmičev, oreščkov in suhega sadja iz najboljših sestavin. Sladkani so samo z medom, agavinim sirupom ali jabolčnim sokom. Fruštek je brez umetnih arom in sladil, točno takšen, kot bi si ga sami spekli doma. V naši ponudbi najdete domačo granolo s čokolado, domačo granolo s suhim sadjem, domačo granolo z jagodami, domačo granolo z belo čokolado, domačo granolo s kakavom, domačo granolo s kokosom… S širokim naborom izdelkov se trudimo zadovoljiti še tako izbirčne jedce, v našo spletno trgovino pa vedno dodajamo tudi nove okuse in darilni program. 

Fruštek ostaja znamka, ki riše nasmehe na zaspane obraze!

V košarici ni ničesar.