• Borovnice in kvinoja (maksi)

    17,50 

    Osvežilna belo-vijoličasta mešanica prosenih napihnjencev, mandljevih lističev in borovnic. Poletni okus, ki vaš zajtrk in jezik obarva vijolično! Fruštek borovnice in kvinoja priporočamo veganom in ljubiteljem granole s sadjem.

  • Jagode in bela čokolada (maksi)

    17,20 

    Mamljiva kombinacija zelene ajde, slastnih jagod in sladke bele čokolade bo očarala prav vse. Priljubljen poletni zajtrk bo osrečil otroke in otroke po srcu. Fruštek jagode in bela čokolada priporočamo ljubiteljem granole s čokolado.

  • Maline in chia (maksi)

    16,90 

    Ni boljše kombinacije kot so osvežilne maline, indijski oreščki in chia semena, ki vam polepša še tako turobno jutro. Fruštek malina in chia priporočamo veganom in ljubiteljem granole s sadjem in oreščki.

  • Hrustljava granola “štrudl” (maksi)

    16,50 

    ŠTRUDL NA ŽLICO! Tradicionalni slovenski okusi malo drugače – hrustljava granola, ki se kar topi v ustih!

    Granola “štrudl” je toplo dišeča mešanica jabolk, mandljev in cimeta, namenjena vsem ljubiteljem jabolčnega zavitka. Okus, ki bo razvajal vaše brbončice v dolgih in mrzlih zimskih dnevih, prelit z vročim mlekom ali samostojno kot piškotast hrustljav prigrizek.

  • Pira in jabolka BREZ ROZIN (maksi)

    16,20 

    Topla kombinacija kosmičev iz pšenice pire, sladkih datljev in dišečih jabolk. Posebno noto dodata še cimet in pikantni muškatni orešček. Fruštek pira in jabolka (z datlji) priporočamo prefinjenim sladokuscem, ki jim rozine ne dišijo.

  • Pira in jabolka (maksi)

    16,20 

    Topla kombinacija kosmičev iz pšenice pire, sočnih rozin in dišečih jabolk. Posebno noto dodata še cimet in pikantni muškatni orešček. Fruštek pira in jabolka priporočamo prefinjenim sladokuscem, ki imajo radi granolo s sadjem in cimetom.

  • Mandlji in kakav (maksi)

    15,80 

    Izbrana mešanica hrustljavih mandljev, toplega kokosa, dišečega kakava in sladkih datljev bo vsako naredila čarobno, vonj cimeta pa bo vaše telo napolnil z energijo za nov dan. Privoščite si sladico že za zajtrk! Fruštek mandlji in kakav priporočamo vsem sladkosnedom in čokoholikom, ki prisegajo na granolo s čokolado in cimetom.

  • Lešniki in brusnice (maksi)

    15,80 

    Topli lešniki, žareče brusnice in pikantne ingverjeve kocke vas bodo ponesle na vrtiljak okusov. Mešanica skrbno izbranih sestavin bo prebudila vse vaše čute že ob sončnem vzhodu. Fruštek lešniki in brusnice priporočamo vsem drznim in drugačnim, ki imajo radi granolo s sadjem in oreščki.

  • Hrustljava granola “gibanica” (maksi)

    15,70 

    GIBANICO NA ŽLICO! Tradicionalni slovenski okusi malo drugače – hrustljava granola, ki se kar topi v ustih!

    Granola “gibanica” je klasična kombinacija orehov, maka in jabolk, tako kot pri pravi prekmurski gibanici. Okus, ki bo razvajal vaše brbončice v dolgih in mrzlih zimskih dnevih, prelit z vročim mlekom ali samostojno kot piškotast hrustljav prigrizek.

  • Hrustljava granola “potica” (maksi)

    15,70 

    POTICO NA ŽLICO! Tradicionalni slovenski okusi malo drugače – hrustljava granola, ki se kar topi v ustih!

    Granola “potica” je odlična izbira za vse, ki obožujete tradicionalno slovensko potico z dobro mero orehov in s sladkimi rozinami. Okus, ki bo razvajal vaše brbončice v dolgih in mrzlih zimskih dnevih, prelit z vročim mlekom ali samostojno kot piškotast hrustljav prigrizek.

  • Kokos in temna čokolada (maksi)

    15,50 

    Klasična kombinacija žlahtne temne čokolade in praženega kokosa. S kančkom cimeta se preprost okus spremeni v noro slastnega. Fruštek kokos in temna čokolada priporočamo veganom in ljubiteljem granole s čokolado.