Včasih nam zmanjka časa za iskanje ličnih daril, ki bi jih lahko podarili zaposlenim za rojstni dan ali vzgojiteljicam ob koncu šolskega leta.

Fruštek je pripravil izbor darilnih setov, ki jih lahko podarite ob različnih priložnostih. Skupaj lahko sestavimo tudi darilni set po vaših željah in ga brendiramo z logotipom vaše firme. Več o personalizaciji in poslovnih darilih si preberite tukaj. Izbirate lahko mini in klasik Fruštki in darilnimi paketki, priložite pa jih lahko leseno žličko, keramično ali emajlirano skledico.

 • Darilni paket + žlička

  12,80 

  Nova, sveža, simpatična in barvita škatlica, ki vam bo še bolj polepšala 5 dni v tednu! V lično izdelanem darilnem paketu se skriva 5 različnih okusov za 5 različnih zajtrkov. Da bodo jutra še nasmejana, bo poskrbela lesena žlička iz češnjevega lesa slovenske izdelave z zabavnim napisom. Pojej izgovore za Fruštek in se podaj v nov dan! Komplet je primeren tudi za obdarovanje vaših najdražjih – le kdo se ne bi razveselil tako izvirnega in slastnega darila?

   

 • Set mini granola čokoladni medenjak in žlička

  5,60 

  Začnite dan s toplo dišečo domačo granolo, ki vas bo že zjutraj razvajla z dvojno čokolado. Da bodo jutra še nasmejana, bo poskrbela lesena žlička iz češnjevega lesa slovenske izdelave z zabavnim napisom. Pojej izgovore za Fruštek in se podaj v nov dan!

  Odličnai deja za darilce ali majhno pozornost.

 • Darilni set Slovenija v skodelici + emajl skledica

  29,30 

  Slovenija v skodelici je paketek dobrot, ki je idealen za v vsak kovček ali nahrbtnik – ni pretežek in ni prevelik, ravno prave “potovalne velikosti”. Vsebuje dva paketka granole, ki sta ju navdihnili dve slovenski tradicionalni sladici, orehova potica in prekmurska gibanica, prirejeni po “fruštkovo”. Granolo lahko pojeste takoj, ker paketek vsebuje leseno žličko iz češnjevega lesa in emajlirano skledico s potiskom Slovenije, ki ostane trajen spominek, tudi ko granolo že pohrustamo 🙂

  Ilustracija na škatlici predstavlja lepote in dobrote Slovenije, napisi na njej pa so v slovenskem in angleškem jeziku, zato je idealen spominek ali izvirno darilo tudi za prijatelje iz tujine!