Ideje za darila

Zimski okus – granola ‘čokoladni medenjak’

Vsako leto, ko se koledarsko leto prevesi v drugo polovico, ko so noči vse daljše in dnevi vse bolj mrzli, nas greje misel na bližajoči december ter na vse radosti, povezane z njim – na prvi sneg, nešteto prižganih lučk, skodelico vroče čokolade, tople rokavice, dišeče medenjake… mmm, medenjake! Pri nas je prvi predpraznični nakup vedno vrečka medenjakov in to ne katerihkoli, temveč tistih čokoladnih! 

DVOJNA ČOKOLADA

Ker verjetno nismo edini in še posebej zato, ker je med nami veliko ‘čokoljubcev’, je Fruštek zavihal rokave in pričaral najbolj dekadenten, temen in omamno dišeč okus granole doslej. Poimenovali smo ga po naši najljubši decembrski slaščici – čokoladni medenjak, vsebuje pa kar dve vrsti čokolade, čokoladne kapljice in pravi kakav! 

Osnova je naša priljubljena klasika – ovseni kosmiči, za malo zimskega vzdušja smo primešali še nekaj prosenih snežink in za razkošen okus dodali ravno pravo merico medu ter božičnih začimb.

NOVA DARILNA PREOBLEKA

Zares smo se potrudili, da smo v to enkratno zimsko granolo ujeli vonj in okus praznikov. Da pa je kombinacija zares posebna, smo jo oblekli v elegantno embalažo, pri kateri smo navdih poiskali v dolgih in zasneženih zimskih večerih. Tudi, če ni snega, si ga lahko s to granolo v trenutku pričarate – sebi ali svojim najdražjim!

Zimska granola 'čokoladni medenjak'
Zimska granola 'čokoladni medenjak'

Fruštek domača granola je prva slovenska znamka hrustljavih kosmičev oziroma granole brez rafiniranih sladkorjev. Osnovna sestavina Fruštek granole so kosmiči, zraven pa so dodani oreščki, suho sadje in dišeče začimbe. Granola je sladkana samo z medom ali agavinim sirupom. S širokim naborom izdelkov zadovoljimo še tako izbirčne jedce, v našo spletno trgovino pa vedno dodajamo tudi nove okuse in darilni program.

Fruštek ostaja znamka, ki riše nasmehe na zaspane obraze!

  • Čokoladne kapljice

    4,30 

    Mi si zajtrka brez dodanih čokoladnih kapljic sploh več ne predstavljamo. Ena čajno žličko dodamo v skledico granole ali kosmičev in hiter zajtrk je pripravljen!

V košarici ni ničesar.