Nasveti & triki

Zajtrkovanje in novoletne zaobljube

Novo leto, novi izzivi, nove odločitve. Se še spomnite svojih novoletnih zaobljub? Čeprav se jih v praksi trudimo držati največ dva meseca, potem hitro spet podležemo starim navadam (in razvadam). Vsi vemo, da je zajtrk najpomembnejši obrok dneva, ampak kako se ga navaditi jesti vsako jutro in brez prisile?

Fruštek ima nekaj preprostih nasvetov:

 1. Že zvečer se odločite, kaj boste zajtrkovali. To vam lahko prihrani veliko časa, še posebej, če zjutraj hitite v službo, šolo ali po opravkih.
 2. Pripravite si sestavine že en dan prej. Če zajtrkujete granolo, müsli ali kosmiče z oreščki, jih je priporočljivo namočiti že zvečer, da so lažje prebavljivi.
 3. Če čez teden nimate časa za zajtrk, za začetek zajtrkujte vsaj čez vikend. Pripravite si lep pogrinjek z najljubšo skodelico ali krožnikom in si vzemite 10 minut časa popolnoma zase. Pomembno je, da v vsakem grižljaju uživate.
 4. Zajtrkujte tisto, kar imate zares radi oziroma kar naravnost obožujete. Če boste izbirali med stvarmi, ki vam ne dišijo najbolj, boste imeli še toliko manj motivacije za zajtrkovanje.

Redno zajtrkovanje preprečuje bolezni srca, preprečuje diabetes, izboljšuje spomin in vzdržuje telesno težo.

Naša letošnja zaobljuba je, da FRUŠTKAMO FRUŠTEK VSAKO JUTRO! 🙂

Naš najljubši zajtrk z domačo granolo Fruštek maline & chia
Naš najljubši zajtrk z domačo granolo Fruštek maline & chia

Fruštek domača granola je prva slovenska znamka hrustljavih kosmičev oziroma granole brez rafiniranih sladkorjev. Osnovna sestavina Fruštek granole so kosmiči, zraven pa so dodani oreščki, suho sadje in dišeče začimbe. Granola je sladkana samo z medom ali agavinim sirupom. S širokim naborom izdelkov zadovoljimo še tako izbirčne jedce, v našo spletno trgovino pa vedno dodajamo tudi nove okuse in darilni program.

Fruštek ostaja znamka, ki riše nasmehe na zaspane obraze!

 • Mandlji in kakav

  6,20 

  Izbrana mešanica hrustljavih mandljev, toplega kokosa, dišečega kakava in sladkih datljev bo vsako naredila čarobno, vonj cimeta pa bo vaše telo napolnil z energijo za nov dan. Privoščite si sladico že za zajtrk! Fruštek mandlji in kakav priporočamo vsem sladkosnedom in čokoholikom, ki prisegajo na granolo s čokolado in cimetom.

  Na voljo tudi

V košarici ni ničesar.