Ste vedeli?

Slovenska granola brez sladkorja

Iščete granolo brez dodanega belega sladkorja slovenske izdelave? Iščete nekaj hitrega, okusnega in domačega za zajtrk, ampak zjutraj nikoli nimate časa za pripravo jedi? Iščete v trgovini granolo za zajtrk in so vam vse po vrsti presladke? Imate težave s prebavo in bi morali vnesti v svoj jedilnik več vlaknin? Iščete ročno izdelano sladko darilo, ki bi ga lahko podarili najljubši osebi ali svojemu šefu? 

Imamo odgovor za vsa zgoraj našteta vprašanja!

 

Mini pakiranja Fruštek granol
Mini pakiranja Fruštek granol

Predstavljamo vam Fruštek, slovensko granolo brez dodanega belega sladkorja.

Fruštek je prva znamka slovenskih hrustljavih müslijev, ki jih z ljubeznijo in lastnimi rokami pečemo že od leta 2014. Fruštek granole so hrustljavo zapečene mešanice kosmičev, oreščkov, semen,  suhega sadja in začimb, vse iz najboljših in skrbno preverjenih sestavin. Domača granola je sladkana samo s slovenskim medom, poskrbeli pa smo tudi za vegane, saj so nekatere granole veganske in sladkane samo z agavinim sirupom. Zaradi visoke vsebnosti kosmičev in oreščkov vsebuje dosti vlaknin, ki pomaga pri redni prebavi. Fruštek granole so ročno izdelane in ne vsebujejo nobenih umetnih arom, sladil ali konzervansov. S pestrim naborom okusov se trudimo zadovoljiti še tako izbirčne jedce, v našo spletno trgovino pa vedno dodajamo tudi nove izdelke in darilni program. Fruštek ostaja znamka, ki riše nasmehe na zaspane obraze! 

Predlog za serviranje: Domačo granolo Fruštek prelijte s toplim ali hladnim mlekom ali jogurtom. Granolo lahko potresete na sadni smoothie ali pa jo pohrustate kar tako, brez vsega. V kratkem času boste imeli pripravljen slasten in polnovreden zajtrk! Ker Fruštek granola ne vsebuje dodanega sladkorja in ima visoko vsebnost vlaknin, predstavlja uravnoteženo kombinacijo za zdrav začetek dneva. Privoščite si Fruštek za zajtrk, malico ali večerjo! 

Domača granola Fruštek je lahko tudi izvirno in okusno darilo. Granola je ročno izdelana in lično zapakirana, zato je primerna kot darilo tako za vaše najbližje, za poslovne sodelavce ali učiteljice. 

 • Borovnice in kvinoja

  6,80 

  Osvežilna belo-vijoličasta mešanica prosenih napihnjencev, mandljevih lističev in borovnic. Poletni okus, ki vaš zajtrk in jezik obarva vijolično! Fruštek borovnice in kvinoja priporočamo veganom in ljubiteljem granole s sadjem.

 • Darilni paket 5 popolnih juter

  10,70 

  Nova, sveža, simpatična in barvita škatlica, ki vam bo še bolj polepšala 5 dni v tednu! V lično izdelanem darilnem paketu se skriva 5 različnih okusov za 5 različnih zajtrkov. Le kdo se ne bi razveselil tako izvirnega in slastnega darila?

 • Jagode in bela čokolada

  6,70 

  Mamljiva kombinacija zelene ajde, slastnih jagod in sladke bele čokolade bo očarala prav vse. Priljubljen poletni zajtrk bo osrečil otroke in otroke po srcu. Fruštek jagode in bela čokolada priporočamo ljubiteljem granole s čokolado.

 • Kokos in temna čokolada

  6,10 

  Klasična kombinacija žlahtne temne čokolade in praženega kokosa. S kančkom cimeta se preprost okus spremeni v noro slastnega. Fruštek kokos in temna čokolada priporočamo veganom in ljubiteljem granole s čokolado.

 • Lešniki in brusnice

  6,20 

  Topli lešniki, žareče brusnice in pikantne ingverjeve kocke vas bodo ponesle na vrtiljak okusov. Mešanica skrbno izbranih sestavin bo prebudila vse vaše čute že ob sončnem vzhodu. Fruštek lešniki in brusnice priporočamo vsem drznim in drugačnim, ki imajo radi granolo s sadjem in oreščki.

 • Maline in chia

  6,60 

  Ni boljše kombinacije kot so osvežilne maline, indijski oreščki in chia semena, ki vam polepša še tako turobno jutro. Fruštek malina in chia priporočamo veganom in ljubiteljem granole s sadjem in oreščki.

 • Mandlji in kakav

  6,20 

  Izbrana mešanica hrustljavih mandljev, toplega kokosa, dišečega kakava in sladkih datljev bo vsako naredila čarobno, vonj cimeta pa bo vaše telo napolnil z energijo za nov dan. Privoščite si sladico že za zajtrk! Fruštek mandlji in kakav priporočamo vsem sladkosnedom in čokoholikom, ki prisegajo na granolo s čokolado in cimetom.

  Na voljo tudi

V košarici ni ničesar.