Ideje za darila

Prenovljeni darilni paket Za 5 popolnih juter

Darilni paketki “za 5 popolnih juter” so z nami vse od leta 2015! Tako zelo ste jih vzljubili, da smo v tem času samo v Sloveniji prodali več kot 10.000 kosov. To pomeni vsaj 10.000 nasmeškov, oziroma 50.000 popolnih juter ob slastnih zajtrkih! 🥣

Darilni paket Za 5 popolnih juter
Darilni paket Za 5 popolnih juter

Po sedmih letih pa je čas za spremembo. Pred vami je nova, sveža, simpatična in barvita škatlica, ki vam bo še bolj polepšala 5 dni v tednu! Drugačna pa ni samo na zunaj, tudi vsebino smo “osvežili”. Sedaj vsebuje vseh 5 vaših najljubših okusov:

❤️ mandlji & kakav

💛 lešnik & brusnica

💚 maline & chia

💙 jagode & bela čokolada

💜 kokos & temna čokolada

Okusa pira&jabolko ter oreh&marelica pa sta šla v zasluženo penzijo 😉. Če ste podrobno pogledali, vam verjetno ni ušlo, da ima sedaj vsaka vrečica tudi čisto novo grafično podobo! 😍  In kamor gredo majhni, gredo tudi veliki, ampak to je zgodba za naslednje novice 😉

Fruštek je prva slovenska znamka hrustljave domače granole brez dodanega sladkorja, ki jo pečemo že od leta 2014. Naše granole so hrustljavo zapečene mešanice kosmičev, oreščkov in suhega sadja iz najboljših sestavin. Sladkane so samo s slovenskim medom, poskrbeli pa smo tudi za vegane, saj so nekateri okusi sladkani z agavinim sirupom.

Fruštek ostaja znamka, ki riše nasmehe na zaspane obraze!

  • Darilni paket 5 popolnih juter

    10,70 

    Nova, sveža, simpatična in barvita škatlica, ki vam bo še bolj polepšala 5 dni v tednu! V lično izdelanem darilnem paketu se skriva 5 različnih okusov za 5 različnih zajtrkov. Le kdo se ne bi razveselil tako izvirnega in slastnega darila?

V košarici ni ničesar.