Ste vedeli?

Prenovljena Fruštkova podoba

Pomlad je zasijala v vsej svoji lepoti, z njo pa tudi Fruštkove granole v prenovljeni podobi!

frustek-nove-grafike_mobile_2022a

Sedaj vam s polic mahajo v še bolj barviti in simpatični različici:

💜 mandlji & kakav

❤️ lešniki & brusnice

💛 pira & jabolko z rozinami ali datlji

💚 maline & chia

❤️ jagode & bela čokolada

💙 kokos & temna čokolada

💜 borovnice & kvinoja

Zdaj že na daleč vidiš, katere sestavine te bodo poklicale k zajtrku 😊

Ker pa proces menjave traja nekaj časa in imamo na zalogi tudi Fruštke s starimi grafikami, smo vse granole znižali za 10%! Akcija velja do ponedeljka,18.aprila. Naredite si zalogo zdravih zajtrkov, da boste po velikonočnih dobrotah lahko čimprej prešli na vlaknin polne obroke 😉

Fruštek je prva slovenska znamka hrustljave domače granole brez dodanega sladkorja, ki jo pečemo že od leta 2014. Naše granole so hrustljavo zapečene mešanice kosmičev, oreščkov in suhega sadja iz najboljših sestavin. Sladkane so samo s slovenskim medom, poskrbeli pa smo tudi za vegane, saj so nekateri okusi sladkani z agavinim sirupom.

Fruštek ostaja znamka, ki riše nasmehe na zaspane obraze!

 • Borovnice in kvinoja

  6,80 

  Osvežilna belo-vijoličasta mešanica prosenih napihnjencev, mandljevih lističev in borovnic. Poletni okus, ki vaš zajtrk in jezik obarva vijolično! Fruštek borovnice in kvinoja priporočamo veganom in ljubiteljem granole s sadjem.

 • Jagode in bela čokolada

  6,70 

  Mamljiva kombinacija zelene ajde, slastnih jagod in sladke bele čokolade bo očarala prav vse. Priljubljen poletni zajtrk bo osrečil otroke in otroke po srcu. Fruštek jagode in bela čokolada priporočamo ljubiteljem granole s čokolado.

 • Kokos in temna čokolada

  6,10 

  Klasična kombinacija žlahtne temne čokolade in praženega kokosa. S kančkom cimeta se preprost okus spremeni v noro slastnega. Fruštek kokos in temna čokolada priporočamo veganom in ljubiteljem granole s čokolado.

 • Mandlji in kakav

  6,20 

  Izbrana mešanica hrustljavih mandljev, toplega kokosa, dišečega kakava in sladkih datljev bo vsako naredila čarobno, vonj cimeta pa bo vaše telo napolnil z energijo za nov dan. Privoščite si sladico že za zajtrk! Fruštek mandlji in kakav priporočamo vsem sladkosnedom in čokoholikom, ki prisegajo na granolo s čokolado in cimetom.

V košarici ni ničesar.