Ste vedeli?

Podpora lokalnim podjetjem v koronskih časih

V teh dneh, ko smo v strahu pred koronavirusom večinoma prikovani doma, imamo veliko časa za razmišljanje.

Sprašujemo se, zakaj se to dogaja prav nam in kaj nam bo ta situacija prinesla. Trenutno je še mlada in sveža, nihče pa ne ve, kaj se bo zgodilo z gospodarstvom in kakšna usoda čaka posameznike in številna podjetja, ki so trenutno brez dela, ker so izgubile vse svoje stranke.

Prav ta podjetja vas bomo ravno v mesecih, ki prihajajo, najbolj potrebovala! Čas bo pokazal, kaj smo se naučili iz te situacije in kako zelo znamo stopiti skupaj. Še nikoli ni bilo bolj pomembno, da podpremo lokalno, stopimo do prezrtega kioska z zelenjavo ob bloku, do male mesarije, ki životari na vogalu, gremo po mleko in jajčka do kmeta in ne v supermarket, kupimo še sveže pečene kosmiče za zajtrk od male proizvodnje… In to ne samo zdaj, v času krize, to nam bo moralo postati navada tudi v prihodnje!

Samo na tak način, da se ponovno vrnemo k domačemu in kupujemo izdelke, ki so lokalnega izvora, bomo lahko spet zagnali slovensko gospodarstvo in s tem pomagali en drugemu. Pri tem ne pozabimo, da so takšni izdelki najboljši za naravo in naše zdravje – najbolj sveži, najbolj dostopni, najbolj “smiselni” v vseh pogledih.

Fruštek ekipa v koronskih časih
Fruštek ekipa v koronskih časih

Če pa ne želite zapustiti hiše oziroma ne veste najbolje, kako izkazati podporo, je tukaj nekaj bolj “virtualnih” predlogov. Kako lahko izkažeš podporo kar od doma?

◾ Oceni Fruštek na Googlu: Prijavi se v svoj Google račun (Gmail), kjer klikneš na tole povezavo in označiš število zvezdic (1 zvezdica – Fruštek ti ni všeč, 5 zvezdic – Fruštek ti je zelo všeč).

◾ Objavi svojo izkušnjo in nas označi na družbenih omrežjih. Prisotni smo na Facebooku in Instagramu pod Fruštek oziroma @mojfrustek.

◾ Dodaj oceno in kakšno priporočilo na naši Facebook strani. Najdeš jo v meniju na levi strani pod našim logotipom. Te ocene bomo zares veseli!

◾ Podpri nas z nakupom v spletni trgovini, hkrati pa svojemu telesu privošči zajtrk poln vlaknin. Trgovina posluje nemoteno, naše poličke pa so polne!

◾ Priporoči nas svojim prijateljem – ustno priporočilo šteje največ! ❤️ Ali pa preseneti koga od svojih dragih v izolaciji in mu/ji pošlji paket slastnih zajtrkov! Zagotovo bo vesel takšnega presenečenja, pa še posvetilo lahko dodamo.

◾ Podpri naše male srčne trgovinice z nakupom naših in drugih izdelkov (seznam vseh najdeš tukaj). Večina izmed njih je v teh kriznih dneh odprta s prilagojenim načinom poslovanja.

 

Fruštek je prva slovenska znamka hrustljave domače granole brez dodanega sladkorja, ki jo pečemo že od leta 2014. Naše granole so hrustljavo zapečene mešanice kosmičev, oreščkov in suhega sadja iz najboljših sestavin. Sladkane so samo s slovenskim medom, poskrbeli pa smo tudi za vegane, saj so nekateri okusi sladkani z agavinim sirupom.

Fruštek ostaja znamka, ki riše nasmehe na zaspane obraze!

 • Darilni paket 5 popolnih juter

  10,70 

  Nova, sveža, simpatična in barvita škatlica, ki vam bo še bolj polepšala 5 dni v tednu! V lično izdelanem darilnem paketu se skriva 5 različnih okusov za 5 različnih zajtrkov. Le kdo se ne bi razveselil tako izvirnega in slastnega darila?

 • Klasik trojček – potica, gibanica, štrudl

  18,90 

  Tradicionalni slovenski okusi malo drugače – hrustljava granola, ki se kar topi v ustih! Trojček granol z novimi okusi: štrudl, potica in gibanica. 

  POTICO NA ŽLICO!

  GIBANICO NA ŽLICO!

  ŠTRUDL NA ŽLICO!

 • Maline in chia (maksi)

  16,90 

  Ni boljše kombinacije kot so osvežilne maline, indijski oreščki in chia semena, ki vam polepša še tako turobno jutro. Fruštek maline in chia priporočamo ljubiteljem granole s sadjem in oreščki ter vsem veganom.

 • Mandlji in kakav

  6,20 

  Izbrana mešanica hrustljavih mandljev, toplega kokosa, dišečega kakava in sladkih datljev bo vsako naredila čarobno, vonj cimeta pa bo vaše telo napolnil z energijo za nov dan. Privoščite si sladico že za zajtrk! Fruštek mandlji in kakav priporočamo vsem sladkosnedom in čokoholikom, ki prisegajo na granolo s čokolado in cimetom.

  Na voljo tudi

V košarici ni ničesar.