Ideje za darila

Podari Fruštek darila učiteljici ali vzgojiteljici

Učenci ob zaključku šolskega leta ponavadi podarijo nekaj lepega razredničarki oziroma razredniku. Za skupno darilo se odloči kar cel razred otrok, ki se tako skupaj zahvalijo učiteljici ali učitelju za njihov trud in potrpljenje v dolgem šolskem letu, pa naj bo to v šoli ali vrtcu. 

Praktično, okusno in lep spomin!

Za te srčne učiteljice in vzgojiteljice letos predlagamo posebno darilo, ki jim bo polepšalo jutra: darilni set z ročno izdelano skodelico, žličko iz češnjevega lesa z zabavnim napisom, 8 različnih okusov Fruštek granole in voščilnico Hvala. Izdelki so zapakirani v dekorativno kartonsko škatlo in podloženi z lesno slamo. Darilo je praktično, izvirno in slastno, ko se granole pojedo, pa ostane skodelica za lep spomin na učence.

Darilna škatla vsebuje: 

 • unikatno ročno izdelano keramično skodelico v roza, beli ali modri barvi, ki jo izdeluje Daša’s pottery

 • leseno žličko iz češnjevega lesa z napisom Pojej izgovore za fruštek!

 • 8 mini pakiranj Fruštek granole: Mandlji & kakav, Lešniki & brusnice, Maline & chia, Jagode & bela čokolada, Kokos & temna čokolada, Borovnice & kvinoja, Preprosto ovsena ter Preprosto čokoladna

 • voščilnico “Hvala” ilustratorke Nine Kovačič

Darilni set za učiteljice in vzgojiteljice
Darilni set za učiteljice in vzgojiteljice

Vendar poleg razrednika vašega otroka uči še mnogo drugih učiteljev. Včasih bi kakšno malenkost podarili tudi učiteljici nemščine, vzgojiteljici iz jutranjega varstva, profesorju glasbenega pouka ali mentorju seminarske naloge. Tudi oni so doprinesli pomemben delček znanja vašemu otroku in prav je, da njihovo delo ne ostane neopaženo. Podarite jim darilni paket Dobrote iz babičine skrinje, ki vsebuje 3 mini granole z okusom potice, gibanice in štrudla. Lično in okusno darilo z motivom tradicionalnih slovenskih skrinj bo osrečilo vsakega obdarovanca.

Dobrote iz babičine skrinje
Dobrote iz babičine skrinje

Če se želite s personaliziranim drobnim darilcem zahvaliti še pomočnici vzgojiteljice, sorazredniku, knjižničarki, trenerju in mentorici za priprave tekmovanje, pa jim podarite mini granolo z napisom Hvala za vse. Vsebuje eno porcijo Fruštek domače granole z okusom Maline & chia. Zanimivo in okusno darilo, ki se ga bo vsak razveselil.

mini_MAL---hvala-za-vse

Fruštek je prva slovenska znamka hrustljave domače granole brez dodanega sladkorja, ki jo pečemo že od leta 2014. Naše granole so hrustljavo zapečene mešanice kosmičev, oreščkov in suhega sadja iz najboljših sestavin. Sladkani so samo s slovenskim medom, poskrbeli pa smo tudi za vegane, saj so nekateri okusi sladkani z agavinim sirupom. Z visoko vsebnostjo vlaknin bo Fruštek poskrbel tudi za vašo prebavo. Fruštek je brez umetnih arom in sladil, točno takšen, kot bi si ga sami spekli doma. 

Fruštek ostaja znamka, ki riše nasmehe na zaspane obraze!

 • Darilni paket Dobrote iz babičine skrinje

  7,90 

  Darilni paket Dobrote iz babičine skrinje vsebuje tri mini pakiranja granole: potico, gibanico in štrudl, ki so vse narejene ročno in z veliko mero ljubezni. Zapakirane so v lično temno modro škatlico, za inspiracijo pa so nam bile stare skrinje s krasilnimi ornamenti, ki so nekoč bile del vsakega slovenskega doma.

  Tradicionalni slovenski okusi v novi preobleki vam bodo pričarali spomine na dobrote iz babičine kuhinje. S tremi novimi okusi granole, ki se kar topijo v ustih, pa se boste za trenutek vrnili v čas brezskrbnega otroštva. Z rokami narejeno, s srcem podarjeno ♥️🎁

 • Darilni set “Hvala za vse”

  47,90 

  S simpatičnim darilnim setom se zahvalite za uspešno končano šolsko leto učiteljici ali vzgojiteljici. Popolno darilo za celoten jutranji ritual!

  Darilni set vsebuje ročno izdelano skodelico, 8 različnih okusov granole, žličko iz češnjevega lesa z zabavnim napisom in voščilnico. Izdelki so zapakirani v dekorativno kartonsko škatlo in podloženi z lesno slamo.

 • Mini granola z napisom Hvala za vse

  2,30 

  Želiš staršem, ki ti vedno stojijo ob strani, podariti majhno darilce? Podari motivacijsko mini granolo Maline & chia z napisom Hvala za vse!

  Priročno pakiranje za majhno pozornost, ki bo razveselila vsakogar.

V košarici ni ničesar.