Ste vedeli?

Otvoritev poletnega Artmarketa na Bregu v Ljubljani

Artmarket v Ljubljani letos praznuje okroglih 20. let! 🎂

To soboto, ki bo po dolgem času lepa in sončna, bomo otvorili XX. sezono na Bregu pod krošnjami stoletnih kostanjev in na ogled postavili pestro paleto raznolikih izdelkov, ki smo jih vse od božiča ustvarjali v svojih malih in velikih delavnicah.

Fruštek stojnica v Ljubljani
Fruštek stojnica v Ljubljani

Mi prinesemo vse naše granole, darilne paketke in tudi naše izjemno priljubljene piškotke za zajtrk 🍪🍪🍪

▪️ z ovsenimi kosmiči, brusnicami, čokolado, kokosom in chia semeni 😋

▪️ brez oreščkov, brez mleka in brez jajc 🚫

▪️ primerno za vegane 🌱

Piškotki so lahko samostojen obrok (zaradi vlaknin so namreč zelo nasitni) ali hitra malica s kakšnim domačim jogurtom ali svežim sadjem. Obvezno jih pridite poskusit! 😋

Veselimo se vašega obiska! Pridite z družino in povabite še prijatelje in znance! 👨‍👩‍👧‍👦 

 

Fruštek je prva slovenska znamka hrustljave domače granole brez dodanega sladkorja, ki jo pečemo že od leta 2014. Naše granole so hrustljavo zapečene mešanice kosmičev, oreščkov in suhega sadja iz najboljših sestavin. Sladkane so samo s slovenskim medom, poskrbeli pa smo tudi za vegane, saj so nekateri okusi sladkani z agavinim sirupom.

Fruštek ostaja znamka, ki riše nasmehe na zaspane obraze!

 • Darilni paket 5 popolnih juter

  10,70 

  Nova, sveža, simpatična in barvita škatlica, ki vam bo še bolj polepšala 5 dni v tednu! V lično izdelanem darilnem paketu se skriva 5 različnih okusov za 5 različnih zajtrkov. Le kdo se ne bi razveselil tako izvirnega in slastnega darila?

 • Klasik trojček – potica, gibanica, štrudl

  18,90 

  Tradicionalni slovenski okusi malo drugače – hrustljava granola, ki se kar topi v ustih! Trojček granol z novimi okusi: štrudl, potica in gibanica. 

  POTICO NA ŽLICO!

  GIBANICO NA ŽLICO!

  ŠTRUDL NA ŽLICO!

 • Kokos in temna čokolada

  6,10 

  Klasična kombinacija žlahtne temne čokolade in praženega kokosa. S kančkom cimeta se preprost okus spremeni v noro slastnega. Fruštek kokos in temna čokolada priporočamo veganom in ljubiteljem granole s čokolado.

 • Maline in chia

  6,60 

  Ni boljše kombinacije kot so osvežilne maline, indijski oreščki in chia semena, ki vam polepša še tako turobno jutro. Fruštek malina in chia priporočamo veganom in ljubiteljem granole s sadjem in oreščki.

V košarici ni ničesar.