• Mandlji in kakav

    6,20 

    Izbrana mešanica hrustljavih mandljev, toplega kokosa, dišečega kakava in sladkih datljev bo vsako naredila čarobno, vonj cimeta pa bo vaše telo napolnil z energijo za nov dan. Privoščite si sladico že za zajtrk! Fruštek mandlji in kakav priporočamo vsem sladkosnedom in čokoholikom, ki prisegajo na granolo s čokolado in cimetom.

  • Kokos in temna čokolada

    6,10 

    Klasična kombinacija žlahtne temne čokolade in praženega kokosa. S kančkom cimeta se preprost okus spremeni v noro slastnega. Fruštek kokos in temna čokolada priporočamo veganom in ljubiteljem granole s čokolado.

  • Jagode in bela čokolada

    6,70 

    Mamljiva kombinacija zelene ajde, slastnih jagod in sladke bele čokolade bo očarala prav vse. Priljubljen poletni zajtrk bo osrečil otroke in otroke po srcu. Fruštek jagode in bela čokolada priporočamo ljubiteljem granole s čokolado.

  • Hrustljava granola “potica”

    6,70 

    POTICO NA ŽLICO! Tradicionalni slovenski okusi malo drugače – hrustljava granola, ki se kar topi v ustih!

    Granola “potica” je odlična izbira za vse, ki obožujete tradicionalno slovensko potico z dobro mero orehov in s sladkimi rozinami. Okus, ki bo razvajal vaše brbončice v dolgih in mrzlih zimskih dnevih, prelit z vročim mlekom ali samostojno kot piškotast hrustljav prigrizek.

  • Hrustljava granola “gibanica”

    6,70 

    GIBANICO NA ŽLICO! Tradicionalni slovenski okusi malo drugače – hrustljava granola, ki se kar topi v ustih!

    Granola “gibanica” je klasična kombinacija orehov, maka in jabolk, tako kot pri pravi prekmurski gibanici. Okus, ki bo razvajal vaše brbončice v dolgih in mrzlih zimskih dnevih, prelit z vročim mlekom ali samostojno kot piškotast hrustljav prigrizek.

  • Hrustljava granola “štrudl”

    6,90 

    ŠTRUDL NA ŽLICO! Tradicionalni slovenski okusi malo drugače – hrustljava granola, ki se kar topi v ustih!

    Granola “štrudl” je toplo dišeča mešanica jabolk, mandljev in cimeta, namenjena vsem ljubiteljem jabolčnega zavitka. Okus, ki bo razvajal vaše brbončice v dolgih in mrzlih zimskih dnevih, prelit z vročim mlekom ali samostojno kot piškotast hrustljav prigrizek.