Ideje za darila

Miklavževe drobne pozornosti

Prazniki se bližajo…in prvi od dobrih mož pride že čez nekaj dni! 🎁🎅

Nimaš pametnih idej? Nočeš kupiti nabiralcev prahu?  Si puliš lase, ker je letos vse zaprto in sploh ne veš, kje kupiti darila?

Fruštek ima rešitev za vse! Naša spletna trgovina je odprta 24/7, vsa darila pa so uporabna, pravi užitek za brbončice in cenovno dostopna. Čisto vsa so od začetka do konca ročno izdelana v Sloveniji, ker je glede na trenutno težko situacijo še toliko bolj pomembno, saj z njimi podpremo majhna lokalna podjetja.

Zato še niste prepozni, če še nimate vseh darilc. Brez skrbi lahko naročate do konca decembra, saj naša dostavna služba običajno pripelje v roku 2-3 delovnih dni. Tisti iz Maribora ali okolice pa lahko tudi osebno prevzamete. Brezplačna poštnina pri vseh nakupih nad 20 € pa velja še do konca pravljičnega decembra! 🎁🎅

Zimski praznični dvojček

Čokoladni medenjak ali dišeče jabolko? Miklavž pravi, da kar oba! Levi za tiste, ki imate raje čokolado, desni pa za tiste, ki raje grizljate pražene mandlje in hrustljava jabolka. Oba okusa vam bosta v trenutku pričarala praznično jutro.

Zimski praznični dvojček
Zimski praznični dvojček

Komplet mini granol za vse dni v tednu

Ker se Miklavž težko odloči, katero granolo bo podaril letos, najraje vzame kar vse okuse. Včasih jih pusti v kompletu (ja, gredo v škorenj, brez skrbi), ali pa razdeli posamezne vrečke namesto bonbonov in čokolad. Fruštkove granole so tako dober nadomestek sladkarij, da nihče ne bo opazil, da jih ni. Pa še zajtrk bo božanski 😋

Komplet mini granol za vse dni v tednu
Komplet mini granol za vse dni v tednu

Darilni set “medenjak”

Kompletek granole ‘čokoladni medenjak’ in uhančkov medenjakov izpod spretnih prstov Brlogarke so krasno majhno darilce ali simpatična pozornost za vse ljubiteljice medenjakov! Kompletek je na voljo v omejeni izdaji samo do konca leta! Letos v prenovljeni podobi ♥️

Komplet čokoladni medenjak in uhančki
Komplet čokoladni medenjak in uhančki

Darilni paket granole “za 5 popolnih juter”

Klasika, ki jo Miklavž nosi že več let zapored, ampak še vedno aktualna – darilni paket s petimi mini pakiranji granol za 5 popolnih juter. Tokrat še v kompletu z leseno žličko iz češnjevega lesa z napisom “Pojej izgovore za fruštek”. Da se bodo vsa jutra začela z nasmeškom na obrazu!

Darilni paket za 5 popolnih juter in lesena žlička
Darilni paket za 5 popolnih juter in lesena žlička

Fruštek je prva slovenska znamka hrustljave domače granole brez dodanega sladkorja, ki jo pečemo že od leta 2014. Naše granole so hrustljavo zapečene mešanice kosmičev, oreščkov in suhega sadja iz najboljših sestavin. Sladkane so samo s slovenskim medom, poskrbeli pa smo tudi za vegane, saj so nekateri okusi sladkani z agavinim sirupom.

Fruštek ostaja znamka, ki riše nasmehe na zaspane obraze!

  • Darilni paket 5 popolnih juter

    10,70 

    Nova, sveža, simpatična in barvita škatlica, ki vam bo še bolj polepšala 5 dni v tednu! V lično izdelanem darilnem paketu se skriva 5 različnih okusov za 5 različnih zajtrkov. Le kdo se ne bi razveselil tako izvirnega in slastnega darila?

V košarici ni ničesar.