Ste vedeli?

Glasbeni junaki potrebujejo vašo pomoč

Glasbeni junaki zbirajo sredstva za Kulturno umetniško društvo Coda, ki mu po 15 letih delovanja in izobraževanja štajerske mladine grozi, da čez noč ostane brez prostorov, več kot 100 otrok pa brez možnosti za razvoj svojih talentov. Ampak oni ne obupavajo in aktivno zbirajo sredstva, pri tem pa jim je na pomoč priskočil tudi Fruštek!

Njihov ambiciozni cilj je do 2. maja do 23:59 zbrati 20.000 € ali več! Trenutno so na 80%, časa pa imajo še 6 dni! Če zneska ne zberejo, se vsa zbrana sredstva vrnejo podpornikom. Pomagajmo jim, da do tega ne pride!

Glasbeni junaki in Fruštek
Glasbeni junaki in Fruštek

Da bi dosegli svoje sanje, so do zdaj že delali čufte, prali avtomobile, kuhali kavo, na koncu pa so nas obiskali v proizvodnji in se preizkusili tudi v izdelovanju najboljše domače granole na svetu! Posneli smo spodnji video in se ob njem strašno zabavali, pa tudi nekaj novega naučili 😉

Fruštek bo del sredstev od vsakega nakupa v spletni trgovini namenil njihovemu projektu na platformi ADRIFUND. Čas imajo samo še do 2. maja, da prodajo čim več Fruštka in si s tem omogočijo, da še naprej živijo svoje glasbene sanje ❤️️🎶️🎵

Zato POZOR vsi tisti, ki vam je zmanjkalo zaloge najboljših zajtrkov ali greste kam za 1.maj in Fruštek nesete s sabo, ker vam brez njega ni živeti – oddajte svoje naročilo zdaj in z nakupom podprite mlade glasbene ustvarjalce, da ne bo njihov trud zaman!

Glasbeni junaki s Fruštkom
Glasbeni junaki s Fruštkom

Fruštek je prva slovenska znamka hrustljave domače granole brez dodanega sladkorja, ki jo pečemo že od leta 2014. Naše granole so hrustljavo zapečene mešanice kosmičev, oreščkov in suhega sadja iz najboljših sestavin. Sladkane so samo s slovenskim medom, poskrbeli pa smo tudi za vegane, saj so nekateri okusi sladkani z agavinim sirupom.

Fruštek ostaja znamka, ki riše nasmehe na zaspane obraze!

V košarici ni ničesar.