Ste vedeli?

Fruštek predstavlja 3 nove okuse hrustljave granole

Končno vam lahko razkrijemo, kaj smo čarali zadnje mesece!

Z velikim ponosom vam predstavljamo tri nove hrustljave granole: potico, gibanico in štrudl. Tradicionalne okuse slovenskih sladic smo spekli po svoje in jih zapakirali nekoliko drugače. Ali kot pravimo mi: štrudl, gibanico in potico na žlico! 🥄

Hrustljava granola potica, gibanica in štrudl
Hrustljava granola potica, gibanica in štrudl

Vsi trije okusi se kar topijo v ustih in so odlični za razvajanje v dolgih in mrzlih zimskih dnevih. Lahko jih zmešate z mlekom, jogurtom ali pa jih pohrustate kar tako, ker so piškotasto hrustljavi! 🍪 Slasten zajtrk in krasno darilo! 🎁

⚪ Granola “potica” je odlična izbira za vse, ki obožujete tradicionalno slovensko potico z dobro mero orehov in s sladkimi rozinami. 

⚪ Granola “gibanica” je klasična kombinacija orehov, maka in jabolk, tako kot pri pravi prekmurski gibanici. 

⚪ Granola “štrudl” je toplo dišeča mešanica jabolk, mandljev in cimeta, namenjena vsem ljubiteljem jabolčnega zavitka. 

Trenutno so na voljo v klasik, maksi in mini pakiranju.

Fruštek je prva slovenska znamka hrustljave domače granole brez dodanega sladkorja, ki jo pečemo že od leta 2014. Naše granole so hrustljavo zapečene mešanice kosmičev, oreščkov in suhega sadja iz najboljših sestavin. Sladkane so samo s slovenskim medom, poskrbeli pa smo tudi za vegane, saj so nekateri okusi sladkani z agavinim sirupom.

Fruštek ostaja znamka, ki riše nasmehe na zaspane obraze!

 • Hrustljava granola “gibanica”

  6,70 

  GIBANICO NA ŽLICO! Tradicionalni slovenski okusi malo drugače – hrustljava granola, ki se kar topi v ustih!

  Granola “gibanica” je klasična kombinacija orehov, maka in jabolk, tako kot pri pravi prekmurski gibanici. Okus, ki bo razvajal vaše brbončice v dolgih in mrzlih zimskih dnevih, prelit z vročim mlekom ali samostojno kot piškotast hrustljav prigrizek.

 • Hrustljava granola “potica”

  6,70 

  POTICO NA ŽLICO! Tradicionalni slovenski okusi malo drugače – hrustljava granola, ki se kar topi v ustih!

  Granola “potica” je odlična izbira za vse, ki obožujete tradicionalno slovensko potico z dobro mero orehov in s sladkimi rozinami. Okus, ki bo razvajal vaše brbončice v dolgih in mrzlih zimskih dnevih, prelit z vročim mlekom ali samostojno kot piškotast hrustljav prigrizek.

 • Hrustljava granola “štrudl”

  6,90 

  ŠTRUDL NA ŽLICO! Tradicionalni slovenski okusi malo drugače – hrustljava granola, ki se kar topi v ustih!

  Granola “štrudl” je toplo dišeča mešanica jabolk, mandljev in cimeta, namenjena vsem ljubiteljem jabolčnega zavitka. Okus, ki bo razvajal vaše brbončice v dolgih in mrzlih zimskih dnevih, prelit z vročim mlekom ali samostojno kot piškotast hrustljav prigrizek.

 • Klasik trojček – potica, gibanica, štrudl

  18,90 

  Tradicionalni slovenski okusi malo drugače – hrustljava granola, ki se kar topi v ustih! Trojček granol z novimi okusi: štrudl, potica in gibanica. 

  POTICO NA ŽLICO!

  GIBANICO NA ŽLICO!

  ŠTRUDL NA ŽLICO!

V košarici ni ničesar.