Ste vedeli?

Fruštek izdelki v akciji – nova kategorija v spletni trgovini

Tudi nam se kdaj zgodi, da se izdelki ne prodajo, se založijo, se izgubijo in spet vrnejo. In zgodba je vsakič ista – so tik pred potekom roka uporabnosti! Ker so vse naše granole čisto dobre tudi po preteku tega roka (morda le sčasoma malo izgubijo hrustljavost), se nam zdi velika škoda, da bi jih zavrgli. Naša zakonodaja je ravno za takšne primere postala bolj prijazna, saj zadnje raziskave kažejo, da v Sloveniji kar 20% vse pridelane hrane pristane med odpadki! Zato je trgovcem že nekaj časa dovoljeno prodajati živila malo pred ali celo po poteku minimalnega roka uporabnosti, če so le ustrezno označena in ločena od ostalih izdelkov.

Zato vam z velikim veseljem predstavljamo novo kategorijo IZDELKI V AKCIJI v naši spletni trgovini, ki je namenjena odprodaji vseh vrst Fruštka s krajšim rokom uporabe. Zaloge so omejene, zato cene veljajo le, dokler ne zmanjka izdelkov!

 

Fruštek izdelki v akciji!
Fruštek izdelki v akciji!

Fruštek je prva slovenska znamka hrustljave domače granole brez dodanega sladkorja, ki jo pečemo že od leta 2014. Naše granole so hrustljavo zapečene mešanice kosmičev, oreščkov in suhega sadja iz najboljših sestavin. Sladkani so samo s slovenskim medom, poskrbeli pa smo tudi za vegane, saj so nekateri okusi sladkani z agavinim sirupom. Z visoko vsebnostjo vlaknin bo Fruštek poskrbel tudi za vašo prebavo. Fruštek je brez umetnih arom in sladil, točno takšen, kot bi si ga sami spekli doma. 

Fruštek ostaja znamka, ki riše nasmehe na zaspane obraze!

 • Klasik trojček – potica, gibanica, štrudl

  18,90 

  Tradicionalni slovenski okusi malo drugače – hrustljava granola, ki se kar topi v ustih! Trojček granol z novimi okusi: štrudl, potica in gibanica. 

  POTICO NA ŽLICO!

  GIBANICO NA ŽLICO!

  ŠTRUDL NA ŽLICO!

 • Komplet granole – mandlji & kakav in maline & chia

  11,98 

  Komplet dveh najbolj priljubljenih klasičnih okusov s sadjem in kakavom.

  Vsebuje 2 paketa granole: granolo z mandlji in kakavom ter granolo z malinami

 • Komplet granole – veganski dvojček

  11,90 

  Komplet dveh najbolj priljubljenih veganskih okusov – sadni z malinami in čokoladni s kokosom. Granole so sladkane z agavinim sirupom.

  Dvojček vsebuje 2 paketa granole: granolo s kokosom & temno čokolado ter granolo z malinami.

V košarici ni ničesar.