Ideje za darila

Fruštek in Brlogarka predstavljata darilni komplet Maline

Kaj imata skupnega Brlogarka in Fruštek?

Poleg izdelkov, ki so narejeni povsem ročno, z veliko mero natančnosti in predanosti ter brezmejne ljubezni do malin, si deliva še nekaj. Fantastično idejo, da vam ponudiva darilni set, s katerim boste očarali vsako navdušenko nad temi sočnimi malimi sadežki! In ne pozabite si okusnega Fruštka in malinovih uhančkov privoščiti tudi sami. Z njima ne bodo popolna samo jutra, temveč kar cel dan! 😊

Darilni set vsebuje:

1x Brlogarka unikatni uhani Maline

Brlogarkini uhančki so lahki, izdelani ročno iz polimerne gline in zelo trpežni. Vsaka malina je izdelana povsem ročno. Nešteto malih kroglic je skrbno zloženih v mojstrsko miniaturno skulpturo. Veliki so cca. 8 mm.

1x Fruštek domača granola maline & chia

Osvežilna granola z liofiliziranimi malinami, indijskimi oreščki in chia semeni. Zaradi otrobov je še posebej bogata z vlakninami, ker je sladkana z agavinim sirupom pa je primerna tudi za vegane.

Sestavine: ovseni kosmiči, chia semena, liofilizirane maline, indijski oreščki, rožičeva moka, ovseni otrobi, agavin sirup, kokosovo olje

Darilni set Fruštek granola malina in Brlogarka uhančki maline
Darilni set Fruštek granola malina in Brlogarka uhančki maline
Fruštek in Brlogarka
Fruštek in Brlogarka

Fruštek je prva slovenska znamka hrustljave domače granole brez dodanega sladkorja, ki jo pečemo že od leta 2014. Naše granole so hrustljavo zapečene mešanice kosmičev, oreščkov in suhega sadja iz najboljših sestavin. Sladkane so samo s slovenskim medom, poskrbeli pa smo tudi za vegane, saj so nekateri okusi sladkani z agavinim sirupom.

Fruštek ostaja znamka, ki riše nasmehe na zaspane obraze!

  • Darilni set “Maline”

    23,90 

    Popolno darilo za vsako ljubiteljico osvežilnih malin. Za zdrava jutra si privoščite malinov Fruštek, za nasmejan dan pa nadenite Brlogarkine malinove uhančke!

V košarici ni ničesar.