Ideje za darila

Fruštek darilni set za vzgojiteljice

Vsakoletna tradicija je, da se ob koncu šolskega leta učiteljicam podari nekaj lepega 🎁. S tem jim pokažemo, kako cenimo njihov trud, ki ga vlagajo v znanje in vzgojo naših otrok ❤️. 

Tudi na Fruštku smo se spomnili na vse profesorice, tovarišice, vzgojiteljice, pomočnice in učiteljice, ki si ob zaključku letošnjega virtualnega šolanja zaslužijo posebno zahvalo ✨.

Praktično, okusno in lep spomin!

Letos jih presenetite z ročno izdelano skledico v kompletu z mini pakiranji različnih okusov granol, ki jih bo lahko zajtrkovala ves teden. Tako bo imela vsako jutro zdrav zajtrk, lesena žlička z zabavnim napisom pa ji bo že zjutraj narisala nasmeh na obraz 😊.

Skledico, Fruštek in žličko dobite zapakirane v lepi darilni škatli, na katero privežemo še krasen šopek. To je voščilnica z motivom ilustratorke Nina Kovačič, ki da celemu paketu pravo piko na i! 💐

Darilo za vzgojiteljico ali učiteljico
Fruštek darilni set za vzgojiteljice

Fruštek je prva slovenska znamka hrustljave domače granole brez dodanega sladkorja, ki jo pečemo že od leta 2014. Naše granole so hrustljavo zapečene mešanice kosmičev, oreščkov in suhega sadja iz najboljših sestavin. Sladkani so samo s slovenskim medom, poskrbeli pa smo tudi za vegane, saj so nekateri okusi sladkani z agavinim sirupom. Z visoko vsebnostjo vlaknin bo Fruštek poskrbel tudi za vašo prebavo. Fruštek je brez umetnih arom in sladil, točno takšen, kot bi si ga sami spekli doma. 

Fruštek ostaja znamka, ki riše nasmehe na zaspane obraze!

  • Lesena žlička

    2,70 

    Lesena žlička iz češnjevega lesa slovenske izdelave vas bo vsako jutro nasmejala z zabavnim napisom. Pojej izgovore za Fruštek in se podaj v nov dan! 🙂

    Odlična izbira v kompletu z darilnim paketom “za 5 popolnih juter”.

V košarici ni ničesar.