• Darilni set “Borovnice”

  18,90 

  Popolna izbira za vse ljubiteljice slastnih borovnic! Miniaturni uhančki Brlogarka iz polimerne gline bodo zablesteli v tvojih ušesih, poletno hrustljava granola Fruštek z borovnicami in kvinojo pa bo že navsezgodaj razvajala tvoje brbončice. Odlična ideja za darilo.

 • Darilni set “Maline”

  21,90 

  Popolno darilo za vsako ljubiteljico osvežilnih malin. Za zdrava jutra si privoščite malinov Fruštek, za nasmejan dan pa nadenite Brlogarkine malinove uhančke!

 • Darilni set “Medenjak”

  13,50 

  Popolna izbira za vse ljubiteljice slastnih medenjakov! Miniaturni uhančki Brlogarka iz polimerne gline bodo zablesteli v tvojih ušesih, čokoladno hrustljava granola Fruštek z okusom medenjaka pa bo že navsezgodaj razvajala tvoje brbončice. Odlična ideja za darilo.

 • Mali medeni set – kremni med božično jabolko, granola čokoladni medenjak

  13,90 

  Medeni komplet, ki bo prebudil vaše brbončice! Slastni MrBeejev kremni med z liofiliziranimi jabolki in dišečimi začimbami ter zimska granola “čokoladni medenjak” za popoln pričetek dneva.

  Odlična ideja za darilo! (izdelek je pakiran v škatli)

 • Mali medeni set – kremni med malina, granola mandlji & kakav

  13,70 

  Medeni komplet, ki bo prebudil vaše brbončice! Slastni MrBeejev kremni med z liofilizirano malino in gurmanska granola s kakavom, mandlji in cimetom za popoln pričetek dneva.

  Odlična ideja za darilo! (izdelek je pakiran v škatli)

 • Veliki medeni set – medeni liker, granola čokoladni medenjak

  24,40 

  Medeni komplet, ki bo prebudil vaše brbončice! Slastni MrBeejev medeni liker ter zimska granola “čokoladni medenjak” za popoln pričetek dneva.

  Odlična ideja za darilo! (izdelek je pakiran v darilno škatlo)