• Darilni paket + žlička

  11,80 

  Darilni paket s petimi mini pakiranji vas bo s svojo slastno vsebino razveseljeval kar 5 dni v tednu, da bodo pa jutra še nasmejana, bo poskrbela lesena žlička iz češnjevega lesa slovenske izdelave z zabavnim napisom. Pojej izgovore za Fruštek in se podaj v nov dan! 🙂

  Okusna in zares izvirna izbira za darilo!

 • Darilni paket 5 popolnih juter

  9,50 

  Darilni paket s petimi mini Fruštek pakiranji. Odlična izbira za darilo.

  Za 5 popolnih Fruštek juter 🙂

 • Darilni set “Borovnice”

  18,90 

  Popolna izbira za vse ljubiteljice slastnih borovnic! Miniaturni uhančki Brlogarka iz polimerne gline bodo zablesteli v tvojih ušesih, poletno hrustljava granola Fruštek z borovnicami in kvinojo pa bo že navsezgodaj razvajala tvoje brbončice. Odlična ideja za darilo.

 • Darilni set “Maline”

  21,90 

  Popolno darilo za vsako ljubiteljico osvežilnih malin. Za zdrava jutra si privoščite malinov Fruštek, za nasmejan dan pa nadenite Brlogarkine malinove uhančke!

 • Darilni set “Medenjak”

  13,50 

  Popolna izbira za vse ljubiteljice slastnih medenjakov! Miniaturni uhančki Brlogarka iz polimerne gline bodo zablesteli v tvojih ušesih, čokoladno hrustljava granola Fruštek z okusom medenjaka pa bo že navsezgodaj razvajala tvoje brbončice. Odlična ideja za darilo.

 • Komplet granole – zimski dvojček

  5,00  4,50 

  Dvojček vsebuje dve slastni mešanici granole, ki vam takoj pričarajo praznike – čokoladni medenjak je dekadentna kombinacija z dvojno čokolado, dišeče jabolko s praženimi mandlji pa vas bo z veliko dozo cimeta spomnilo na jabolčni zavitek. Medenjak in štrudl že za zajtrk, zakaj pa ne! Zima je idealen čas za take zajtrke, ki pocrkljajo dušo in želodček.

  Idealen komplet za darilce ali majhno pozornost. Omejena zimska izdaja.

   

 • Lesena žlička

  2,30 

  Lesena žlička iz češnjevega lesa slovenske izdelave vas bo vsako jutro nasmejala z zabavnim napisom. Pojej izgovore za Fruštek in se podaj v nov dan! 🙂

  Odlična izbira v kompletu z darilnim paketom “za 5 popolnih juter”.

 • Mali medeni set – kremni med božično jabolko, granola čokoladni medenjak

  13,90 

  Medeni komplet, ki bo prebudil vaše brbončice! Slastni MrBeejev kremni med z liofiliziranimi jabolki in dišečimi začimbami ter zimska granola “čokoladni medenjak” za popoln pričetek dneva.

  Odlična ideja za darilo! (izdelek je pakiran v škatli)

 • Mali medeni set – kremni med malina, granola mandlji & kakav

  13,70 

  Medeni komplet, ki bo prebudil vaše brbončice! Slastni MrBeejev kremni med z liofilizirano malino in gurmanska granola s kakavom, mandlji in cimetom za popoln pričetek dneva.

  Odlična ideja za darilo! (izdelek je pakiran v škatli)

 • Set mini granola čokoladni medenjak in žlička

  4,80 

  Začnite dan z mini zimsko granolo “čokoladni medenjak” in leseno žličko iz češnjevega lesa slovenske izdelave z zabavnim napisom. Pojej izgovore za Fruštek in se podaj v nov dan!

  Odličnai deja za darilce ali majhno pozornost.

 • Veliki medeni set – medeni liker, granola čokoladni medenjak

  24,40 

  Medeni komplet, ki bo prebudil vaše brbončice! Slastni MrBeejev medeni liker ter zimska granola “čokoladni medenjak” za popoln pričetek dneva.

  Odlična ideja za darilo! (izdelek je pakiran v darilno škatlo)

 • Zimska granola ‘čokoladni medenjak’

  6,50 

  Hrustljava mešanica ovsenih kosmičev, kakava, čokolade, prosenih snežink, medu in dišeče mešanice začimb. Dekadentna kombinacija z dvojno čokolado! Omejena zimska izdaja.

 • Zimska granola ‘dišeče jabolko’

  2,50 

  Slastna mešanica ovsenih kosmičev, hrustljavih jabolk, praženih mandljev in cimeta. Zakaj si ne bi privoščili jabolčnega “štrudla” že za zajtrk? Okus, ki vam bo v trenutku pričaral praznike in vam lepšal mrzla zimska jutra. Omejena zimska izdaja.

  100g pakiranje je idealna izbira za darilce ali majhno pozornost.

  Primerno za vegane.

 • Zimska granola čokoladni medenjak “Vesele praznike”

  2,50 

  Hrustljava mešanica ovsenih kosmičev, kakava, čokolade, prosenih snežink, medu in dišeče mešanice začimb. Dekadentna kombinacija z dvojno čokolado! Omejena zimska izdaja.

  Sedaj v 100 g pakiranju z napisom Vesele praznike! Idealna izbira za darilce ali majhno pozornost.