Ideje za darila

Božični Artmarket Ljubljana

BOŽIČNI ARTMARKET LJUBLJANA

atrij glavne pošte na Čopovi ulici (nasproti vhoda v Muller)

18.-23. december 2018, vsak dan med 10. – 20. uro

Zadnji teden pred božičem smo vsako leto na najlepšem prazničnem sejmu daleč naokoli, na božičnem Art marketu! Če še iščete kakšna darilca v zadnjem hipu, vam toplo priporočamo, da nas obiščete, saj boste pri nas zagotovo našli nekaj lično zapakiranega, uporabnega in zeloooo dobrega 🙂 Sejem je preprosto čaroben, izbor izdelkov je vrhunski in če še niste bili tukaj, morate letos obvezno priti. Fotografija pove vse! Hkrati pa je to še odlična priložnost, da obiščete praznično Ljubljano. Se vidimo! 🎁 

Fruštek stojnico poiščite na koncu prostora. Imamo vse od velikih in majhnih granol, darilnih paketkov, lepih skodelic in še in še!

Božični Artmarket Ljubljana
Božični Artmarket Ljubljana
 • Darilni paket 5 popolnih juter

  10,70 

  Nova, sveža, simpatična in barvita škatlica, ki vam bo še bolj polepšala 5 dni v tednu! V lično izdelanem darilnem paketu se skriva 5 različnih okusov za 5 različnih zajtrkov. Le kdo se ne bi razveselil tako izvirnega in slastnega darila?

 • Lešniki in brusnice

  6,20 

  Topli lešniki, žareče brusnice in pikantne ingverjeve kocke vas bodo ponesle na vrtiljak okusov. Mešanica skrbno izbranih sestavin bo prebudila vse vaše čute že ob sončnem vzhodu. Fruštek lešniki in brusnice priporočamo vsem drznim in drugačnim, ki imajo radi granolo s sadjem in oreščki.

 • Mandlji in kakav

  6,20 

  Izbrana mešanica hrustljavih mandljev, toplega kokosa, dišečega kakava in sladkih datljev bo vsako naredila čarobno, vonj cimeta pa bo vaše telo napolnil z energijo za nov dan. Privoščite si sladico že za zajtrk! Fruštek mandlji in kakav priporočamo vsem sladkosnedom in čokoholikom, ki prisegajo na granolo s čokolado in cimetom.

  Na voljo tudi

V košarici ni ničesar.