Ideje za darila

6 prazničnih daril, s katerimi ne morete zgrešiti

Oh, spet ta darila!

Imaš tudi ti vsako leto pred božičnimi prazniki težave, kaj kupiti za darila svojim najbližjim? Nimaš pametnih idej? Nočeš kupiti nabiralcev prahu?  Si puliš lase, ker je letos vse zaprto in sploh ne veš, kje kupiti darila?

Fruštek ima rešitev za vse! Naša spletna trgovina je odprta 24/7, vsa darila pa so uporabna, pravi užitek za brbončice in cenovno dostopna. Čisto vsa so od začetka do konca ročno izdelana v Sloveniji, ker je glede na trenutno težko situacijo še toliko bolj pomembno, saj z njimi podpremo majhna lokalna podjetja.

Darilni paket, skodelica in žlička
Darilni paket, skodelica in žlička

Zanjo

Vsi imamo radi medenjake, a ne? Takšne za pojesti, punce pa tudi takšne za v ušesa. Fruštek sodeluje s slovensko oblikovalko Brlogarko, ki izdeluje miniaturni nakit iz polimerne gline. V kompletu za dame, ki je na voljo tukaj, najdete zimsko granolo “čokoladni medenjak” in uhančke čokoladne srčke. Če pa izbranka ni navdušena nad piškoti in čokolado, pa imamo na voljo tudi kompleta z borovnico in malino (Fruštek granolo in uhane, seveda!).

Ganola čokoladni medenjak in uhančki
Ganola čokoladni medenjak in uhančki

Zanj

Novost v naši ponudbi je črna skodelica, ki je takoj postala pravi hit tudi med moško populacijo. Kombinacija mat črne gline in sijajne črne glazure je prava paša za oči! Kot darilo za vse fine gospode predlagamo kombinacijo zimske granole “čokoladni medenjak” in ročno izdelane skodelice slovenske oblikovalke Daša’s pottery. Tukaj najdeš povezavo na darilni komplet, ki bo osvojil tudi moška srca.

Granola čokoladni medenjak in skodelica
Granola čokoladni medenjak in skodelica

Družinsko pakiranje

Pripravili smo tudi veselje za vso družino! Če se doma vedno kregate, kateri okus Fruštek granole izbrati, smo vam pripravili kar vse okuse v mini pakiranju. Tako lahko z družino naenkrat poskusite kar 8 različnih okusov in vsak izbere svojega najljubšega. Komplet vsebuje še ročno izdelano skodelico in žličko iz češnjevega lesa slovenske izdelave.

Mini Fruštek granole, žlička in skodelica
Mini Fruštek granole, žlička in skodelica

Majhna pozornost

Če potrebuješ le majhno darilce za Božička, Dedka Mraza ali kakšnega drugega dobrega moža, ti predlagamo mini zimski dvojček z granolo “čokoladni medenjak” in granolo “dišeče jabolko”. Zraven lahko podariš še leseno žličko iz češenjevega lesa slovenske izdelave z zabavnim napisom.

Mini granola čokoladni medenjak in dišeče jabolko
Mini granola čokoladni medenjak in dišeče jabolko

Za zdravje

Božični bestseller že nekaj let zapored! Predstavljamo vam darilni set granole in medu, da boste letošnjo zimo ostali zdravi. Čebelarstvo Mr. Bee izdeluje slasten kremni med “božično jabolko” in v kompletu z granolo “čokoladni medenjak” bodo nezdravi zajtrki stvar preteklosti! Paket najdete na tej polički.

Mini granola čokoladni medenjak in med
Mini granola čokoladni medenjak in med

Za pogret v mrzlih dneh

Vsi poznamo kakšno osebo, ki jo vedno zebe. Kot darilo za zmrzljivčke predlagamo našo granolo “čokoladni medenjak” s toplim mlekom za zajtrk, po večerji pa še kozarček medenega likerja Mr Bee. Naj letošnjo zimo nikogar ne zebe! Komplet na voljo v omejeni izdaji tukaj.

Granola čokoladni medenjak in liker
Granola čokoladni medenjak in liker

Fruštek je prva slovenska znamka hrustljave domače granole brez dodanega sladkorja, ki jo pečemo že od leta 2014. Naše granole so hrustljavo zapečene mešanice kosmičev, oreščkov in suhega sadja iz najboljših sestavin. Sladkane so samo s slovenskim medom, poskrbeli pa smo tudi za vegane, saj so nekateri okusi sladkani z agavinim sirupom.

Fruštek ostaja znamka, ki riše nasmehe na zaspane obraze!

  • Darilni paket 5 popolnih juter

    10,70 

    Nova, sveža, simpatična in barvita škatlica, ki vam bo še bolj polepšala 5 dni v tednu! V lično izdelanem darilnem paketu se skriva 5 različnih okusov za 5 različnih zajtrkov. Le kdo se ne bi razveselil tako izvirnega in slastnega darila?

  • Unikatna Fruštek skodelica “bela”

    26,00 

    Unikatna ročno izdelana keramična skodelica iz simpatične pikaste gline, belo glazirana in s prepoznavnim Fruštek potiskom. Obvezna oprema za zajtrk – vsako jutro znova in znova!

V košarici ni ničesar.