Ideje za darila

3 majhne pozornosti za naše drage dame

Virtualni skupni zajtrk? Zakaj pa ne!

Počasi bo eno leto, odkar so stiki z našimi dragimi zelo omejeni, še posebej, če živijo v drugi občini ali regiji. Ampak to ne pomeni, da nanje ne mislimo in tudi ne pomeni, da jih ne moremo obdariti s pozornostjo, ki jim bo polepšala dan! Če darila ne morete osebno predati, lahko posvetilo napišemo mi, paket pa bo vaši obdarovanki dostavljen pred vrata. Predstavljajte si, kako bo presenečena, ko jo boste povabili na skupni zajtrk, pa čeprav bo to “fruštek na daljavo”!

Mesec marec vsako leto poteka v znamenju ženskih praznikov, ko svojim materam, ženam, prijateljicam, sodelavkam namenimo drobne pozornosti in se jim s tem zahvalimo, da so del našega življenja. Fruštek pa z veseljem pomaga pri namigih za darila! 

Fruštek je vedno dobra ideja, tudi kot darilo!
Fruštek je vedno dobra ideja, tudi kot darilo!

Za najdražjo mamo

Mame so tiste, ki se vedno razdajajo in običajno nočejo ničesar v zameno. Vsaj enkrat letno (no, marca celo dvakrat) pa se jim lahko vsaj delno zahvalimo za vse, kar so storile za nas. Letos presenetite mamo s posebnim darilom: z ročno izdelano turkizno skodelico v kompletu z mini pakiranji različnih okusov granol, ki jih bo lahko preizkušala vse dni v tednu. Tako bo vsako jutro zdravo fruštkala, lesena žlička z zabavnim napisom pa ji bo vedno znova narisala nasmeh na obraz.

Mini Fruštek granole, žlička in skodelica
Mini Fruštek granole, žlička in skodelica

Za najljubšo sodelavko

Sodelavko, s katero zjutraj pokramljata ob kavici in ki prisluhne vsem tvojim vsakodnevnim tegobam, preseneti z nečim čisto posebnim – kompletkom zdravih zajtrkov. V darilnem paketu “za 5 popolnih juter” jo bo vsako jutro v službi pričakala ena vrečka granole, ki ji bo polepšal delovni teden. Če ji ob tem skuhaš še kavico, pa bo njen pričetek dneva resnično kraljevski. Darilni paket lahko kupiš tukaj.

Fruštek darilni paket: za 5 popolnih juter
Fruštek darilni paket: za 5 popolnih juter

Za najboljšo prijateljico

Običajno tako blizu, v teh čudnih časih pa velikokrat tako daleč. Še sreča, da obstaja telefon, družabna omrežja in pošta, s katero lahko svoji najboljši prijateljici in zaupnici pošljete paket kar na dom. Mi bi izbrali nekaj “za vsak dan” in nekaj ” za pojest”, ampak v istem stilu, da bo presenečenje popolno! Recimo komplet granole z malinami in ročno narejenimi uhančki v obliki mini maline. Granolo speče Fruštek, uhančke pa naredi mojstrica miniatur Brlogarka. Tukaj najdeš kompletek z malino, če pa imaš rajši kakšno drugo sadje, pa lahko izbereš tudi kompletek z borovnico.

Tvoja obdarovanka bo zagotovo navdušena, vajino prijateljstvo pa še bolj trdno ♥️

Fruštek granola z malinami in uhančki
Fruštek granola z malinami in uhančki

Fruštek je prva slovenska znamka hrustljave domače granole brez dodanega sladkorja, ki jo pečemo že od leta 2014. Naše granole so hrustljavo zapečene mešanice kosmičev, oreščkov in suhega sadja iz najboljših sestavin. Sladkane so samo s slovenskim medom, poskrbeli pa smo tudi za vegane, saj so nekateri okusi sladkani z agavinim sirupom.

Fruštek ostaja znamka, ki riše nasmehe na zaspane obraze!

  • Darilni paket 5 popolnih juter

    10,70 

    Nova, sveža, simpatična in barvita škatlica, ki vam bo še bolj polepšala 5 dni v tednu! V lično izdelanem darilnem paketu se skriva 5 različnih okusov za 5 različnih zajtrkov. Le kdo se ne bi razveselil tako izvirnega in slastnega darila?

  • Darilni set – skodelica, žlička in vsi okusi mini granol

    39,95 

    8 različnih okusov domače granole Fruštek za 8 različnih zajtrkov. Odkrij svoj najljubši Fruštek že danes! Da bodo pa jutra še nasmejana, bo poskrbela lesena žlička iz češnjevega lesa slovenske izdelave z zabavnim napisom. Pojej izgovore za Fruštek in se podaj v nov dan!  Unikatna skodelica Daša`s pottery bo zaokrožila popolni zajtrk. Komplet je primeren tudi za obdarovanje vaših najdražjih – le kdo se ne bi razveselil tako izvirnega in slastnega darila?

V košarici ni ničesar.