Ideje za darila

3 majhne pozornosti za naše drage dame

 

Virtualni skupni zajtrk? Zakaj pa ne!

Počasi bo eno leto, odkar so stiki z našimi dragimi zelo omejeni, še posebej, če živijo v drugi občini ali regiji. Ampak to ne pomeni, da nanje ne mislimo in tudi ne pomeni, da jih ne moremo obdariti s pozornostjo, ki jim bo polepšala dan! Če darila ne morete osebno predati, lahko posvetilo napišemo mi, paket pa bo vaši obdarovanki dostavljen pred vrata. Predstavljajte si, kako bo presenečena, ko jo boste povabili na skupni zajtrk, pa čeprav bo to “fruštek na daljavo”!

Mesec marec vsako leto poteka v znamenju ženskih praznikov, ko svojim materam, ženam, prijateljicam, sodelavkam namenimo drobne pozornosti in se jim s tem zahvalimo, da so del našega življenja. Fruštek pa z veseljem pomaga pri namigih za darila! 

Fruštek je vedno dobra ideja, tudi kot darilo!
Fruštek je vedno dobra ideja, tudi kot darilo!

 

 

Za najdražjo mamo

Mame so tiste, ki se vedno razdajajo in običajno nočejo ničesar v zameno. Vsaj enkrat letno (no, marca celo dvakrat) pa se jim lahko vsaj delno zahvalimo za vse, kar so storile za nas. Letos presenetite mamo s posebnim darilom: z ročno izdelano turkizno skodelico v kompletu z mini pakiranji različnih okusov granol, ki jih bo lahko preizkušala vse dni v tednu. Tako bo vsako jutro zdravo fruštkala, lesena žlička z zabavnim napisom pa ji bo vedno znova narisala nasmeh na obraz.

Mini Fruštek granole, žlička in skodelica
Mini Fruštek granole, žlička in skodelica

 

 

Za najljubšo sodelavko

Sodelavko, s katero zjutraj pokramljata ob kavici in ki prisluhne vsem tvojim vsakodnevnim tegobam, preseneti z nečim čisto posebnim – kompletkom zdravih zajtrkov. V darilnem paketu “za 5 popolnih juter” jo bo vsako jutro v službi pričakala ena vrečka granole, ki ji bo polepšal delovni teden. Če ji ob tem skuhaš še kavico, pa bo njen pričetek dneva resnično kraljevski. Darilni paket lahko kupiš tukaj.

Fruštek darilni paket: za 5 popolnih juter
Fruštek darilni paket: za 5 popolnih juter

 

Za najboljšo prijateljico

Običajno tako blizu, v teh čudnih časih pa velikokrat tako daleč. Še sreča, da obstaja telefon, družabna omrežja in pošta, s katero lahko svoji najboljši prijateljici in zaupnici pošljete paket kar na dom. Mi bi izbrali nekaj “za vsak dan” in nekaj ” za pojest”, ampak v istem stilu, da bo presenečenje popolno! Recimo komplet granole z malinami in ročno narejenimi uhančki v obliki mini maline. Granolo speče Fruštek, uhančke pa naredi mojstrica miniatur Brlogarka. Tukaj najdeš kompletek z malino, če pa imaš rajši kakšno drugo sadje, pa lahko izbereš tudi kompletek z borovnico.

Tvoja obdarovanka bo zagotovo navdušena, vajino prijateljstvo pa še bolj trdno ♥️

Fruštek granola z malinami in uhančki
Fruštek granola z malinami in uhančki

Komentiraj

Tvoj e-naslov ne bo javno viden.

V košarici ni ničesar.